Ak Parti Yalova Belediye Başkan adayı Mustafa Tutuk kimdir? Kaç yaşında, ne mezunu, hangi görevlerde bulundu?

Ak Parti'nin Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk oldu. Mustafa Tutuk'un hayatı merak konusu oldu. Peki Yalova Belediyesi Başkan adayı Mustafa Tutuk kimdir? Kaç yaşında, ne mezunu hangi görevlerde bulundu. İşte detaylar...

Ak Parti'nin Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk oldu. 

Ak Parti Yalova Belediye Başkan adayı Mustafa Tutuk kimdir? Kaç yaşında, ne mezunu, hangi görevlerde bulundu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde aralarında İstanbul'un da bulunduğu 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan adaylar arasında Yalova Belediye Başkan adayı Mustafa Tutuk merak konusu oldu. Peki Mustafa Tutuk kimdir? 

YALOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA TUTUK KİMDİR?

Mustafa Tutuk, 1973 Yılında Yalova'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Yalova'da bitirdi. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olduktan sonra ikinci üniversite olarak İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Tutuk, Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurtlar sahibi ve İşletmecisidir.

3 Dönem AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığında çeşitli kademelerde görev aldı. Daha sonra 2 dönem İl Yönetimde Halkla İlişkiler ve Mali İşler Başkanlığı görevini yaptı. 2019 Mali İdareler seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis üyesi olarak seçildi. Tutuk Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 
Ak Parti Yalova Belediye Başkan adayı Mustafa Tutuk kimdir? Kaç yaşında, ne mezunu, hangi görevlerde bulundu? ile ilgili etiketler AK Parti Yalova Belediye Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.