Yalnız Kurt nerede çekiliyor? Yalnız Kurt dizisi uyarlama mı?

ATV ekranlarının yeni dizilerinden biri olan Yalnız Kurt dizisinin ilk bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. 28 Ocak akşamında seyircisiyle buluşacak olan Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor? İşte Yalnız Kurt dizisi çekim yerleri…

ATV ekranlarında 28 Ocak Cuma akşamında ilk bölümüyle yayınlanacak olan Yalnız Kurt dizisinin büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Osman Sınav imzası ile ekranlara gelecek olan Yalnız Kurt dizisinin çekim yerleri oldukça merak ediliyor.

Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor?

Kurtlar Vadisi ve EDHO dizisinin devamı niteliğinde olması beklenen Yalnız Kurt dizisinin İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimlerinin gerçekleştirildiği ifade edildi.

Yalnız Kurt nerede çekiliyor? Yalnız Kurt dizisi uyarlama mı?

Yalnız Kurt dizisi uyarlama mı?

Başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay’ın yer aldığı Yalnız Kurt dizisi aksiyon ve dram türünde olacak. Altay Kurtoğlu adında genç bir adamın anne ve babasının intikamını almasını konu edinen dizinin büyük ilgi görmesi beklenmekte.

Yalnız Kurt nerede çekiliyor? Yalnız Kurt dizisi uyarlama mı? - Resim : 2

Yalnız Kurt oyuncuları kimler?

ATV’nin iddialı dizilerinden biri olmaya gelen Yalnız Kurt oyuncu kadrosu usta oyuncuları, genç isimlerle buluşturuyor. Dizide Yeşilçam'ın usta ismi Cihan Ünal'a, Hasan Deniz Yaran, Damla Colbay, Murat Han, Polat Bilgin gibi oyuncular eşlik ediyor.

Yalnız Kurt nerede çekiliyor? Yalnız Kurt dizisi uyarlama mı? ile ilgili etiketler yalnız kurt
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.