Yalnız Kurt Dizisinin Senaristi Murat Koca Kimdir, Kaç Yaşında? Murat Koca Hangi Dizileri Yazdı?

Osman Sınav'ın yapımcılığını üstelendiği Yalnız Kurt dizisinin senaryosunu Murat Koca yazıyor. Uzun süredir beklenen dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağatay Tosun oturuyor. Peki Murat Koca Kimdir, kaç yaşında? İşte Murat Koca'nın yazdığı diziler...

Yalnız Kurt dizisinin senaristi Murat Koca kimdir sorusu dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Türkiye'yi tehdit eden dış güçlere odaklanan, darbelerin ve ihanetlerin tarihine ışık tutacak olan Yalnız Kurt dizisi Cuma akşamları ATV'de ekrana geliyor.

Uzun süredir dönen fragmanları ile büyük bir beklenti yaratan ve Kurtlar Vadisi - EDHO karışımı tadında olması beklenen Yalnız Kurt dizisininn çekimleri uzun süredir yapılıyordu. Murat Koca da bu projeyle Kurtlar Vadisi Pusu ve Gönülçelen gibi dizilerden sonra tekrar ekrana dönüyor.

Senaristbir | Senaryo ve Diyalog Yazarı Sinema Eseri Sahipleri Meslek  Birliği

Murat Koca Kimdir?

49 yaşındaki Murat Koca İstanbul'da yaşıyor. Daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Gönülçelen, Karagümrük Yanıyor gibi dizilerin senaryo kadrosunda yer alan Koca, Kurtlar Vadisi Vatan adlı filmin de senaryosunu yazmıştır.

 

Yalnız Kurt Dizisinin Senaristi Murat Koca Kimdir, Kaç Yaşında? Murat Koca Hangi Dizileri Yazdı? ile ilgili etiketler yalnız kurt senarist murat koca
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.