Yalnız Kurt Dizisinde Hilmi Kopanlı'dan Sürpriz Haber Var! Yeni Paralel Yapının İsmi Belli Oldu

Osman Sınav Yapımı Yalnız Kurt 4. bölümüyle ekrana geldi. Ülkemizde yer alan faili meçhul ve terör olaylarının perde arkasını anlatan dizide Hilmi Kopanlı gerçeği konuşuluyor. Altay ve Davut'un Hilmi Kopanlı'dan aldıkları bilgilerle yeni bir plan yapıyor. Ancak Kopanlı Hilmi yeni bir paralel yapının ismini veriyor.

Yalnız Kurt dizisi yeni bölümüyle de izleyenlerine esrarengiz olayların perde arkasını göstermeye devam ediyor. Cihan Ünal, Damla Çolbay ve Hasan Denizyaran'ın oynadığı dizinin Osman Sınav yapımı olduğunu hatırlatalım.

Yıldırım Projesinin merak edildiği diziden Hilmi Kopanlı gerçeği de ayrı bir merak konusu oldu. Yalnız Kurt Dizisinde Hilmi Kopanlı'dan Sürpriz Haber Var! Yeni Paralel Yapının İsmi Belli Oldu.

Yalnız Kurt Dizisinde Hilmi Kopanlı'dan Sürpriz Haber Var! Yeni Paralel Yapının İsmi Belli Oldu

Hilmi Kopanlı Yeni Paralel Yapının İsmini Veriyor

Davut ve Altay'ın Hilmi Kopanlı'dan aldıkları bilgilerle yeni bir plan yaptığı Yalnız Kurt dizisinin son bölümünde Sare ve Altay arasında ilk aşk sinyallerinin de geldiği görüldü. Kopanlı Hilmi'nin Davut'a vereceği yeni paralel yapının ismi de merak konusu oldu. Ancak dizinin yeni bölüm final sahnesinde verilecek bu bilgiyle Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanında yer verileceği düşünülüyor.

15 Temmuz gecesinin dengeleri değiştirdiği ülkemizde Davut Hain Hilmi Kopanlı'yı adayletin eline mi teslim ediyor yoksa başka bir planı mı var, bilinmiyor.

 

 

Yalnız Kurt Dizisinde Hilmi Kopanlı'dan Sürpriz Haber Var! Yeni Paralel Yapının İsmi Belli Oldu ile ilgili etiketler yalnız kurt hilmi kopanlı yıldırıjm projesi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.