Yalnız Kurt Dizisinde Duygulandıran Sahne! Akil Hikayesiyle Fırat Kalkanı Şehitleri Anıldı

Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt dizisi 25. bölümde Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen kahraman Türk askeri anıldı. Dizinin başrolü Altay Kurdoğlu'nun dilinden Akil Hikayesi olarak aktarılan sahnede Çanakkale Türküsü de vardı. İşte Yalnız Kurt son bölüm detayları...

Osman Sınav yapımı Yalnız Kurt dizisi yeni sezonda da seyirciyi ekran başına kilitliyor. Heyecan ve aksiyon dolu sahnelerin yanısıra ülkemizin geçmişinde yer alan bazı karanlık olaylar ve operasyonlar da işleniyor. Dizinin 4 Kasım akşamı yayınlanan son bölümünde Türkiye'nin Suriye'de IŞİD'li teröristlere karşı düzenlediği operasyon vardı.

Başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık ve Damla Çolbay gibi usta isimlerin yer aldığı Yalnız Kurt dizisinin son bölümünde Akil Dağı Savaşı işlenildi. Altay Kurdoğlu'nun dilinden aktarılan Akil hikayesinde, kahraman Türk askerinin IŞİD'li teröristlere karşı düzenlediği operasyonda şehitlerimiz anıldı.

İşte seyirciyi duygulandıran o sahne..

 

Yalnız Kurt Dizisinde Duygulandıran Sahne! Akil Hikayesiyle Fırat Kalkanı Şehitleri Anıldı ile ilgili etiketler Yalnız Kurt Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.