Yalnız Kurt Dizisi Nerede Çekiliyor? Osman Sınav'ın Yalnız Kurt Uyarlama Mı?

Cuma akşamları yayınlanacak Yalnız Kurt dizisi çekim yeri şimdiden merak konusu oldu. Osman Sınav imzası ile ATV'de ekrana gelecek dizi fragmanlarıyla kıyameti kopardı. EDHO tadında bir olması beklenen Yalnız Kurt nerede çekiliyor? Yalnız Kurt Uyarlama mı? İşte merak edilen detaylar...

Yalnız Kurt Nerede Çekiliyor sorusu bu akşam yayınlanacak diziyi izleyenlerin merak konusu oldu. Birçok usta ismi bir araya getiren Yalnız Kurt Türkiye'yi tehdit eden dış güçlere odaklanıyor. Peki Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt uyarlama mı?

Yalnız Kurt konusu ile yakın tarihin önemli meselelerini işlemeye hazırlanıyor. İhanetleri, cinayet ve terör olaylarının arka planına odaklanacak olan dizi güncel gelişmeler de yer alıyor. Hasan Denizyaran ve Cihan Ünal'ın başrol oynayacağı dizinin çekim yerlerine dair henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

1. Bölüm Foto Galeri

Yalnız Kurt Uyarlama mı?

ATV'nin bu sezon büyük beklentilerle yayınlayacağı başarılı yapım orijinal hikayesiyle Türkiye'yi tehdit eden dış güçlere konusunda yer veriyor.

Yalnız Kurt Oyuncuları Kimler?

Bu akşam ilk bölümü yayınlanacak Yalnız Kurt'un oyunc kadrosunda Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Çolbay, Murat Han ve Polat Bilgin yer alıyor.

 

Yalnız Kurt Dizisi Nerede Çekiliyor? Osman Sınav'ın Yalnız Kurt Uyarlama Mı? ile ilgili etiketler yalnız kurt nerede çekiliyor yalnız kurt oyuncuları yalnız kurt uyarlama mı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.