Yalı Çapkını Seyran hamile mi?

Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan reyting rekortmeni dizilerden Yalı Çapkını’nda Seyran hamile mi sorusu akıllara kazındı. Yalı Çapkını 10. bölüm fragmanında şok eden detayda Ferit’in “Baba oluyorum baba!” demesi akılları karıştırdı.

Cuma akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi son fragmanındaki bebek detayı dikkatlerden kaçmadı. Son yayınlanan fragmanda Ferit’in “Baba oluyorum baba!” diyerek seslenmesi Seyran hamile mi sorusunu akıllara getirdi.

SEYRAN HAMİLE Mİ?

Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde; Seyran ve Ferit beraberce Suna’yı kaçırarak büyük bir işe kalkışmışlardı. Suna’nın sarhoşken Ferit’i öptüğü anları öğrenen Kazım sinirden deliye dönerken kızını çocuklu bir adam ile evlendirme kararı almıştı.

Yalı Çapkını Seyran hamile mi?

Bu durum üzerine ise Seyran Seyran ablasını kurtarmak için Ferit ile plan yaparak Suna’yı kaçırmış ve odalarında saklamaya başlamışlardı. Kızların annesi Esme ise gördüğü şiddete dayanamayarak ”Seyran’ım ablasına sahip çıktı” demiş ve Kazım bu işin içinde kızının olduğunu anlayarak kimseye haber vermeden yalıya gitmişti. Kazım Seyran’ın sıkıştırıp boğazını sıkarken Suna sert bir cisim ile Kazım kafasına vurarak onu bayıltmıştı.

Yalı Çapkını 10. bölüm fragmanında ise Seyran’ın Ferit’ten çocuk yapıp yapmayacağı merak edildi. Ferit’in “Baba oluyorum baba!” diyerek seslenmesi kafaları karıştırırken Seyran hamile mi sorusu akıllara geldi.

Yalı Çapkını Seyran hamile mi? ile ilgili etiketler Yalı Çapkını Afra Saraçoğlu Hamile
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.