Yalı Çapkını dizisi hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor?

Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle büyük ses getiriyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi Gaziantepli Korhan Ailesi’nin başından geçen olayları ekranlara getiriyor. Peki ama Yalı Çapkını hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor?

Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle her hafta izleyenlerin karşısına çıkıyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oynadığı Yalı Çapkını dizisi Gaziantepli Korhan Ailesi’nin başından geçen olayları izleyiciyle buluşturuyor.

Yalı Çapkını Hangi Günler Yayınlanıyor?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi olan ve başrollerinden Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamları yayınlanıyor.

Yalı Çapkını dizisi hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor?

Yalı Çapkını Saat Kaçta Başlıyor?

Her bölümüyle olay yaratan Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamları Saat 20.00’da Star TV ekranlarında başlıyor.

Yalı Çapkını 7. Bölüm Özeti

Yusuf, Seyranların uzaktan akrabası olduğunu söyleyerek yalıda iş bulur. Ferit ise bu duruma çok sinirlenir ve Seyran’la olan biten hakkında konuşmak için ona bütün günü beraber geçirmeyi teklif eder.

Yalı Çapkını dizisi hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Fuat ise Suna’yla çalışmaya devam eder. Halis Ağa’nın Kazımlara ziyareti, Hattuç ile eski defterlerin açılmasına neden olur. Suna ve Seyran’ın Fuat ile Ferit’le çıktığı yemek ise beklenmedik bir sürprizle sonlanır.

Yalı Çapkını dizisi hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Yalı Çapkını Star TV
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.