Yalı Çapkını 9. Bölümde Mide Bulandıran Sahne! Daha Neler İzleyeceğiz

Yalı Çapkını Seyran ve Ferit ile milyonları Star tv ekranına bağlamaya devam ediyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun uyumu her bölümde giderek ilgi çekiyor. Yalı Çapkını 9. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanırken yeni bölüm fragmanında yer alan bir sahne seyircinin midesini bulandırdı. İşte Yalı Çapkını yeni bölümünden bomba gelişmeler...

Her sahnesi olay olan Yalı Çapkını dizisi zirveye adeta ambargo koymuş durumda. Ferit ve Seyran'ın hikayesini izlemeye devam ediyoruz. İki saatte milyonlarca izleme alan dizinin fragmanı bile sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Ancak Yalı Çapkını 9. bölümüyle taraflı tarafsız herkesin canını sıktı. İşte Yalı Çapkını 9. bölümü fragmanı ve bomba gelişmeler...

İlk bölümünden itibaren eleştirilere neden olan ancak buna rağmen reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmayan Yalı Çapkını dizisinden gelen son haber iç açıcı değil. Zira Yalı Çapkını yeni bölümünde yer alan bir sahne izlemeyenlerin bile midesini bulandırdı.

Birkaç bölüm önce kızkardeşinin eşi Ferit'i öpen Suna tepkileri üzerine çekmişken geçtiğimiz bölümde Ferit ve Seyran'ın yatak sahneleri olay olmuştu. Sosyal medyada kendi günü olmamasına rağmen TT olan dizinin yeni bölümünde yer alan bir sahne seyircinin boğazına kadar getirdi.

Yalı Çapkını'nda bölümler ilerledikçe ortalık da kızışmaya başladı. Her sahnesi sosyal medyada paylaşım rekorları kıran diziye eleştiriler de bitmek bilmiyor.

Yeni bölüm fragmanında Suna'nın hikayesini izleyen Yalı Çapkını hayranları bu durumdan iyice sıkılmışa benziyor. Zira herkes Ferit ve Seyran'ı merak ederken Suna'nın hikayesi seyirciyi çıldırtmaya başladı.

Öte yandan gelen reytingler de yapımcının yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Yeni bölüm fragmanının bile 3 saatte 1,2 milyon izlenme alması dizinin Muhteşem Yüzyıl seviyesine geldiğini gösteriyor.

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanında Seyran ve Ferit'in Suna'yı kaçırması ve Kazım'ın Suna'nın peşini bırakmaması işlendi. Ancak bir sahne daha var ki asıl tepki ona gösterildi.

MİDE BULANDIRAN SAHNE!

Dizinin yeni bölümünde yuvarlak masa etrafında toplanan Ferit, Pelin, Seyran, Suna ve Abidin'in olduğu sahne seyirciye, "Daha neler göreceğiz, midemiz bulandı" yorumlarını yaptırdı.

Yalı Çapkını 9. bölümü Cuma akşamı Star Tv'de. Diziyle ilgili görüş ve yorumlarınızı haberimizin altına yazabilirsiniz.

 

Yalı Çapkını 9. Bölümde Mide Bulandıran Sahne! Daha Neler İzleyeceğiz ile ilgili etiketler Yalı Çapkını Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.