Mert Ramazan Demir'in Söylediği Türkü Yalı Çapkını Seyircisini Mest Etti

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Ferit karakteriyle milyonların sevgilisi haline gelen oyuncu Mert Ramazan Demir de yetenek bitmiyor. Mert Ramazan Demir söylediği türküyle Yalı Çapkını seyiricisini şaşırttı.

Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Şerif Sezer, Gözde Kansu, Gülçin Santırcıoğlu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ ve Diren Polatoğulları gibi usta isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamları reytinglerin zirvesinden inmiyor. Mert Ramazan Demir'in Söylediği Türkü Yalı Çapkını Seyircisini Mest Etti.

OGM Pictures imzalı, yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendi ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanan dizi hikayesi ve oyuncu kadrosuyla her hafta seyircinin karşısına geliyor. Her bölümünde mutlaka linç yiyebilecek bir sahnenin bulunduğu Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümlerinde de heyecan dinecek gibi gözükmüyor.

Oyuncu performanslarına baktığımızda da başarı değişmiyor. Afra Saraçoğlu'nun güzelliği ve yeteneğinin yanısıra Mert Ramazan Demir'in başarılı performansı da Ferit ve Seyran uyumunun en önemli parçası. Diğer yandan usta isimler Çetin Tekindor ve Şerif Sezer de tecrübeleriyle hikayenin önemli birer parçası.

MERT RAMAZAN DEMİR DE YETENEK BİTMİYOR!

Yalı Çapkını dizisinin seti de dizinin bu kadar tutmasında önemli pay sahibi. Özellikle yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir'in sette söylediği türküler herkesin dilinde. Bu kez "Odam Kireç Tutmuyor" türküsünü seslendiren oyuncu türküyü usülüne uygun okuyuşu ve sesinin güzelliğiyle yine hayranlarından tam not aldı.

İşte Mert Ramazan Demir'in söylediği türkü...

 

 

 

 

Mert Ramazan Demir'in Söylediği Türkü Yalı Çapkını Seyircisini Mest Etti ile ilgili etiketler Mert Ramazan Demir Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.