Yalı Çapkını 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yalı Çapkını 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalı Çapkını yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Ferit'in bu bölümde Seyran'ı suçlaması, Pelin ile yaşadıklarını görmezden gelmesi seyircinin de tepkisini çekti. Öte yandan Abidin ve Suna arasına bir üçüncü kişi de girmek üzere. İşte Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı...

Cuma akşamlarınıa damga vuran OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Ersin Arıcı, Gözde Kansu, Diren Polatoğulları ve Şerif Sezer'in yer aldığı rekortmen yapım Yalı Çapkını yeni bölümüyle de sosyal medyaya ve reytinglere damga vurdu.

Ferit ve Seyran ilişkisinde düğüm her geçen bölüm çözülmeyi beklereken yaşananlar bunun ilerleyen bölümlere kaldığını gösterdi. Seyran'ı suçlamayı bırakmayan Ferit, bir yandan da eski sevgilisi Pelin ile olan ilişkisini bitirmemekte kararlı.

YALI ÇAPKINI 13. BÖLÜM FRAGMANI

Star Tv'de yayınlanan Yalı Çapkını 13. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

Yalı Çapkını 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı ile ilgili etiketler Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.