Yalancı dizisi hangi diziden uyarlama? Konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Show Tv'nin Süreç Film imzalı yeni dizizi Yalancı için artık geri sayım başladı. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu. Yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yapmayı hedefleyen Yalancı dizisi hangi diziden uyarlama? Konusu nedir? İşte Yalancı dizisi ile ilgili detaylar...

Başrollerinde Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı ve yeni sezonda Show TV'de yayınlanacak olan Yalancı dizisi ilk bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Yönetmenliğini Hülya Gezer'in yaptığı dizinin senaryosu ise Yazıhane ekibi yapıyor.

YALANCI DİZİSİ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Yalancı dizisi İngiliz dizisi Liar'dan uyarlamadır.

YALANCI DİZİSİ HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Yalancı dizisi Cuma akşamları saat 20:00'da SHOW TV'de ekrana geliyor.

ALANCI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

İki taraf tek doğru!

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz'in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Peki o gece ne olmuştur? Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.

Yalancı dizisi hangi diziden uyarlama? Konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Evet! Her hikâyenin iki yüzü vardır. Gerçek ise tektir. Ama şimdi herkesten yüzünü gizlemektedir.

Yalancı dizisi hangi diziden uyarlama? Konusu nedir? Oyuncuları kimler? - Resim : 2

YALANCI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yalancı'nın başrollerini Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak gibi başarılı oyuncular paylaşıyor. Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak'a; İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

 

Yalancı dizisi hangi diziden uyarlama? Konusu nedir? Oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Show TV yalancı dizisi hangi diziden uyarlama yalancı konusu nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.