Yahudiler'den pes dedirten hareket: Filistin'de camii basıp dans ettiler! İşte o skandal anlar...

Filistin'in El Halil şehrinde bulunan İbrahim Camii'ni Yahudiler bastı. Baskın sonrası ise camii içinde toplu bir şekilde dans ettiler. Yahudilerin o skandal anları sosyal medyada büyük tepki çekti. İşte yahudilerin camii içindeki dans anları...

Filistin'de bulunan El Halil şehrinde Yahudiler İbrahim Camii'ne baskın düzenledi.  O anları kaydeden Yahudilerin videosu sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. 

BASKIN SONRASI CAMİİ İÇİNDE DANS ETTİLER

Söz konusu görüntülerde, ülkenin El Halil şehrindeki İbrahim Camii'ni basan Yahudilerin içeride toplu bir şekilde mutlulutan dans ettiği anlara yer alıyor.

 

KULLANICILAR TEPKİ GÖSTERDİ

Camiinin basılması kadar içeride yapılan dansın da yanlış olduğunu söyleyen birçok sosyal medya kullanıcısı, görüntülere tepki gösterdi.

 


MESCİD-İ AKSA'YA HER GÜN BASKIN DÜZENLİYORLAR

Diğer yandan İsrail polisi korumasında fanatik Yahudilerin her gün Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınlarına işaret eden Filistinliler, Tel Aviv yönetiminin Harem-i Şerif'i zamansal ve mekansal olarak bölmeye çalıştığını belirtiyor.

 

Yahudiler'den pes dedirten hareket: Filistin'de camii basıp dans ettiler! İşte o skandal anlar... ile ilgili etiketler Filistin Yahudi dans camii görüntü baskın mescidi aksa İbrahim Camii

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.