Yağmur Tanrısevsin ile aldattığı iddia edilmişti... Zeynep Koçak'tan eski sevgilisi Oğuzhan Koç'a olay gönderme

Bir dönem şarkıcı Oğuzhan Koç ile nişanlanan ve evliliğin eşinden dönen 38 yaşındaki oyuncu Zeynep Koçak sosyal medya hesabından yaptığı göndermeli paylaşımla şaşırttı. Koçak, bir takipçisinin "Hiç aldatıldın mı?" sorusu üzerine "Google'a bak" yanıtını vererek eski aşkı Oğuzhan Koç'u hedef gösterdi. Oğuzhan Koç'un, Zeynep Koçak'ı Yağmur Tanrısevsin ile aldattığı iddia edilmişti.

Bir dönem Oğuzhan Koç'la yaşadığı aşkla magazin basınında adından sıkça söz ettiren Zeynep Koçak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Kadrosunda yer aladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Zeynep Koçak, Instagram üzerinden bir takipçisinden gelen "Hiç aldatıldın mı?" sorusuna "Google'a bak" yanıtını vererek şaşkına çevirdi. Koçak'ın bu cevabı, uzun yıllar aşk yaşadığı ve evlilik aşamasında yollarını ayırdığı Oğuzhan Koç'u akıllara getirdi.

zeynep-kocak-oguzhan-koc



ZEYNEP KOÇAK'I MESLEKTAŞI YAĞMUR TANRISEVSİN İLE ALDATTIĞI KONUŞULUYORDU

Şarkıcı Oğuzhan Koç'un birlikte oldukları dönemde Zeynep Koçak'ı oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile aldattığı iddia edilmişti. Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç, 2 yıl önce ayrılmıştı. Söylentilere göre; çiftin ayrılık nedeni ise Oğuzhan Koç'un evliliğe sıcak bakmamasıydı. Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin'den ayrıldıktan sonra yine bir oyuncu olan Demet Özdemir ile aşk yaşamaya başlamıştı. Haziran ayında nişanlanan Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir cuma günü dünyaevine girecek.

Yağmur Tanrısevsin ile aldattığı iddia edilmişti... Zeynep Koçak'tan eski sevgilisi Oğuzhan Koç'a olay gönderme - Resim : 2
Oğuzhan Koç & Zeynep Koçak - Oğuzhan Koç & Yağmur Tanrısevsin


Google'da "Zeynep Koçak aldatıldı mı?" sorusunun yanıtı olarak "Geçmişte sevgilisi Oğuzhan Koç tarafından aldatılan..." şeklinde haberler yer alıyor.

 

 

Yağmur Tanrısevsin ile aldattığı iddia edilmişti... Zeynep Koçak'tan eski sevgilisi Oğuzhan Koç'a olay gönderme ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Yağmur Tanrısevsin zeynep koçak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.