Yağmur Sarıoğlu doğum kilolarından kurtuldu

Geçtiğimiz Eylül ayında üçüncü çocuğunu kucağına alan eski futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu doğum kilolarından kurtuldu. Uzun zamandır kameralara görüntü vermeyen Sarıoğlu'nun son hali görenleri şaşırttı.

2010 yılında eski futbolcu Sabri Sarıoğlu ile nikah masasına oturan Yağmur Sarıoğlu güzelliğiyle dikkat çekiyor. 2011 yılında oğlu Sarp'ı, 2018'de ise kızı Sare'yi kucağına alan Sarıoğlu yaklaşık altı ay önce de oğlu Saran'ı kucağına alarak üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Sarıoğlu doğumdan sonra ilk kez görüntülendi.

DÖRT AYDA 16 KİLO VERDİ

Eylül ayında üçüncü kez anne olan Sarıoğlu, hamilelik döneminde 59’dan 88 kiloya çıkmış, doğumdan sonraki dört ayda 16 kilo verdiğini açıklamıştı.

Yağmur Sarıoğlu doğum kilolarından kurtuldu


''HEDEFİM YAZA KADAR 50 KİLOYA DÜŞMEK''

"Sütümün azalmaması için ayda en fazla dört kilo vermeyi düşünüyorum. Yediklerime içtiklerime dikkat edeceğim. İdeal kilom 53. Ama benim hedefim yaza kadar 50’ye düşmek." diyen Sarıoğlu fazla kilolarından kurtuldu.

Yağmur Sarıoğlu doğum kilolarından kurtuldu - Resim : 2

Doğumdan sonra ''Katı bir diyet uygulamayacağım, çünkü emziriyorum. Yürüyüş ve kardiyo antrenmanları yapıyorum.'' diyen Sarıoğlu, önceki gün eşi Sabri Sarıoğlu, kızları Sare ve altı aylık bebekleri Saran ile Bebek’te görüntülendi. Yağmur Sarıoğlu'nun, doğum kilolarından kurtulduğu görüldü.

Yağmur Sarıoğlu doğum kilolarından kurtuldu - Resim : 3

Sahibi oldukları optik mağazasında aylık denetlemesini yapan aile sonrasında evlerinin yolunu tuttu.

 

 

Yağmur Sarıoğlu doğum kilolarından kurtuldu ile ilgili etiketler Sabri Sarıoğlu Bebek Yağmur Sarıoğlu doğum kiloları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.