Yağlarını aldırıp burun estetiği yaptırdı! Fenomen Mükremin Gezgin değişimiyle şaşırttı...

"Hamilelik" senaryosuyla uzun bir süre magazin gündeminden düşmeyen TikTok fenomeni Mükremin Gezgin şimdi de yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme geldi. Daha önce Liposuction yaptıran Gezgin şimdi de burun estetiği yaptırdı.

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, bir hastanede kucağında bebek ve hastane personeliyle fotoğraf yayınlayarak doğum yaptığını öne sürmüştü. Olayın ardından fenomen Gezgin'in hesapları askıya alınmış, kendisi ve hastane personeli hakkında soruşturma başlatılmıştı.

FAZLALIKLARINDAN LIPOSUCTION İLE KURTULMUŞTU

Yeniden hesap açan fenomen bu sefer de değişimiyle gündemde. Mükremin Gezgin karın bölgesindeki fazlalıklardan Liposuction yaptırarak kurtuldu.

BURUN ESTETİĞİ DE YAPTIRDI

Vücudundaki değişimden sonra yüzüne de müdahale ettiren Mükremin Gezgin, son olarak burun operasyonu geçirdi.

Yağlarını aldırıp burun estetiği yaptırdı! Fenomen Mükremin Gezgin değişimiyle şaşırttı...

"CİNSİYET DEĞİŞİMİ NE ZAMAN?"

Burun ameliyatı ile bambaşka birine dönüşmeyi hedefleyen fenomenini görenler "Cinsiyet değişimi ne zaman?" yorumlarında bulundu.

 

Yağlarını aldırıp burun estetiği yaptırdı! Fenomen Mükremin Gezgin değişimiyle şaşırttı... ile ilgili etiketler Mükremin Gezgin estetik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.