XRP davası ne zaman? 2021 Ripple XRP davası saat kaçta, sonuçlandı mı?

Ripple XRP mahkemesi için heyecanlı bekleyiş başladı. Kripto para dünyası şimdiden büyük bir merakla XRP davasını beklemekte. Peki, Ripple XRP davası ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte 2021 Ripple XRP davası ile ilgili son bilgiler

Ripple XRP davası ile ilgili araştırmalar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kripto para dünyasını yakından takip eden ve onunla ilgilenenler için büyük bir önem arz eden Ripple XRP davası ile ilgili son durum detaylar araştırılıyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki davada telekonferans gerçekleştirildi. SEC’nin daha önce kripto para borsalarına XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını bildirdiğine dair belgelerle kanıtlar sunulabileceği belirtildi. Konferans görüşmesi 9 Nisan tarihinde akşam saatlerinde yapıldı.

Ripple ve iki yöneticisine açtığı davanın ilk duruşması ise geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde 22’sinde gerçekleştirilmişti.

RİPPLE XRP DAVASI NE ZAMAN?

SEC'in, Ripple ve şirketin CEO’su Brad Garlinghouse ile kurucu ortak Chris Larsen’ı, XRP aracılığıyla 1,3 milyar dolarlık kayıt dışı menkul kıymet satışı yapmakla suçladığı davanın ilk duruşmasında bir karara varılamamıştı.

Ripple’ın avukatı James K. Filan, Twitter üzerinden davayla ilgili olarak belirlenen yeni tarihleri paylaştı.

Ön duruşması 22 Şubat 2021’de görülen davanın açılış savunmaları 12 Nisan’da alındı. 21 Mayıs'ta TSİ saat 14.00’de Ripple’ın, XRP Satışlarının menkul kıymet olup olmadığına ilişkin aldığı hukuki tavsiye kararlarına ilişkin taleplerini tartışmak için tele konferans yapılacağı öne sürülüyor.

XRP davası ne zaman? 2021 Ripple XRP davası saat kaçta, sonuçlandı mı? ile ilgili etiketler dava mahkeme xrp ripple kripto
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.