XRP davası ne oldu? Ripple davası sonuçlandı mı?

XRP davası ne oldu merak ediliyor. XRP yatırımcılarının beklediği dava sonunda dün başladı. İlk duruşma ardından yatırımcılar tarafından XRP davası ne oldu, dava sonuçlandı mı soruları sorulmaya başlandı.

XRP davası ne oldu yatırımcıları tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz aylarda ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ripple’a açtığı davanın ilk duruşması gerçekleşti.

XRP davasından SEC, Ripple ve şirketin CEO’su Brad Garlinghouse ile kurucu ortağını Chris Larsen’i, XRP aracılığı ile 1,3 milyar dolarlık kayıt dışı menkul kıymet satışı yapmakla suçlamaktadır.

XRP davası ne oldu?

XRP davasını SEC, duyuruda yer alan “Ripple ve iki yöneticisine 1,3 milyar dolarlık kayıtsız menkul kıymet satışı gerçekleştirmesi sebebiyle dava açıldığı” sözleri ile açıklamıştır.

XRP davası ne oldu?

XRP davası ne oldu merak eden yatırımcılar için araştırdık. Dün gerçekleşen ilk duruşma ardından davada henüz net bir karar çıkmadığı öğrenildi.

Davada Ripple'ın iki kurucu ortağı SEC'in geçmişte XRP'nin menkul kıymet olduğuna dair herhangi bir bilgi vermediğini ve davanın düşmesi gerektiğini savunarak davanın düşmesini itedi.

Duruşmanın ardından XRP yaklaşık yüzde 10 değer kazanarak yükseldi.

XRP piyasası, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)’in, Ripple Labs Inc. ve iki yöneticisine karşı dava açtığını resmi olarak duyurmasının ardından çöküş yaşayarak 33’den fazla platformun desteğini kaybederek ciddi değer kaybına uğramıştı.  

XRP davası ne oldu? Ripple davası sonuçlandı mı? ile ilgili etiketler xrp davası ne oldu dava sonuçu ne sonuçlandı mı ripple
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.