Xiaomi, sanal gerçeklikte yeni hamlesini açıkladı! Sanal karakterler benzersiz olacak!

Cep telefonu ve teknoloji şirket Xiaomi, sanal karakterleri oluşturmak için, blockchain teknolojisini uygulayan bir patent tanıttı. Çin’de tanıtılan patent sayesinde şirket, karakterleri tanımlayacak görüntüleri belirlemek için farklı gen dizileri kullanılarak kendi sanal karakterlerini, benzersiz şekilde üretebilecek. Blockchain teknolojisi sayesinde de yaratılan karakterler korunabilecek.

Çinli cep telefonu be teknoloji şirketi Xiamomi, sanal karakter üretme blockchain’ini tanıttı.

Xiaomi tanıttığı patentle birlikte, karakterleri tanımlayacak görüntüleri belirlemek için kullanılacak olan farklı gen dizileri kullanılarak kendi sanal karakterlerinin üretileceğini belirtti. Şirket bu yöntemle, karakterlerin her birinin benzersiz ve tahmin edilemez olmasını hedefliyor. Bu yöntem, Xiaomi tarafından gelecekte kendi metavense deneyimini oluşturmak için kullanılabilir, ancak bununla ilgili şirket herhangi bir açıklama yapılmadı.

Xiaomi, sanal gerçeklikte yeni hamlesini açıkladı! Sanal karakterler benzersiz olacak!

YARATILAN KARAKTERLER, BLOCKCHAİN TEKNOJİSİYLE SAKLANACAK

Patentte blockchain teknolojisinden bahseden kısım, yaratılan karakterin saklanması ile ilgili. Dosyalamaya göre karakterler, gen dizilerini depolamak için bu merkezi olmayan defter teknolojisini kullanacak, böylece benzersiz kombinasyon hasarlara karşı korunmuş olacak. 

Xiaomi, sanal gerçeklikte yeni hamlesini açıkladı! Sanal karakterler benzersiz olacak! ile ilgili etiketler Xiamomi sanal karakter blockchain
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.