Windows 11 ücretsiz mi? Microsoft Windows 11 Türkçe 64 bit full indir

Windows 11 ücretsiz mi sorusunun yanıtı meraklıları için cevap buldu. Microsoft tarafından 6 yıl kadar önce kullanıma sunulan Windows 10 bundan böyle yerini Windows 11’e bırakıyor. İşte Windows 11 Türkçe 64 bit full indir linki.

Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 11 resmen tanıtıldı. Bunun yanında Windows 11 için ilk sürpriz ise Windows 10 kullanıcıları için geldi. Windows 10 platformunun mevcut kullanıcıları Windows 11 ücretsiz mi olacak sorusuna sonunda yanıt buldu.

WİNDOWS 11 ÜCRETSİZ Mİ OLACAK?

Windows 11 güncellemesi, Windows 10 platformu sahipleri için ücretsiz olarak indirilebilecek. Microsoft daha öncesinde de Windows 7 ve 8 kullanıcıları için Windows 10’u ücretsiz erişim hakkı vermişti.

Windows 11 için tek ihtiyaç minimum donanım gereksinimlerini karşılayan bir PC’ye sahip olmak. Windows 11 için minimum gereksinimler ise 64-bit CPU, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı olacak. Windows 11’in dağıtımı da Windows Update üzerinden gerçekleştirilecek.

Windows 11 ücretsiz mi? Microsoft Windows 11 Türkçe 64 bit full indir

Windows 11’de kullanıcılarını yeni bir arayüz ve yenilenen bir başlat menüsü karşılayacak. Çoklu görev deneyimini de iyileştiren performans düzeltmelerinin yanı sıra Android uygulamaları da Amazon Appstore üzerinden Windows 11’e gelecek.

Windows 11 güncellemesi için Microsoft’un ücret talep etmesi daha öncesinde beklenmiyordu. Şirket, Windows gelirlerinin büyük kısmını ticari ve üretici lisansları üzerinden elde ettiğinden dolayı Windows 11 güncellemesinin mevcut Windows 10 kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulmasının güzel bir hareket olduğu bilincindeydi.

WİNDOWS 11 NE ZAMAN ÇIKIYOR?

Windows 11 en iyi oyun deneyimini de beraberinde getirecek. Microsoft, Windows 11'de DirectStorage API’si ve otomatik HDR ile yüksek grafikler vaat edecek. Ayrıca oyuncuların yakından tanıdığı Xbox Game Pass, Xbox uygulamasıyla doğrudan Windows 11'e erişim imkanı doğacak.

Windows 11 ücretsiz mi? Microsoft Windows 11 Türkçe 64 bit full indir - Resim : 2

Windows 11’in önümüzdeki sonbahar aylarında full olarak piyasaya çıkması bekleniyor. Microsoft ise "Windows 11 kullanıma sunulduğunda bazı Windows 10 bilgisayarları ücretsiz yükseltebilirsiniz" diyor.

WINDOWS 11 MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı, 2 veya daha fazla çekirdekli, uyumlu bir 64 bit işlemci ya da Çip Üzerinde Sistem (SoC)
Bellek: 4 GB RAM
Depolama: 64 GB veya daha büyük depolama cihazı
Grafik kartı: DirectX 12 uyumlu grafikler / WDDM 2.x
Ekran: 9 inçten büyük, HD Çözünürlük (720p)
İnternet bağlantısı: Windows 11 Home kurulumu için Microsoft hesabı ve internet bağlantısı gereklidir.

WİNDOWS 11 İNDİR

Windows 11 ücretsiz mi? Microsoft Windows 11 Türkçe 64 bit full indir ile ilgili etiketler microsft windows 11 windows 11 indir ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.