WhatsApp'tan saman altından su yürütenlere yeni özellik: Çift profil

Dünya genelinde en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, kullanıcı deneyimini sürekli geliştirme yolunda ilerliyor. Son gelişmeler, kullanıcıların tek bir hesap içinde alternatif bir profil oluşturma yeteneği kazanabileceklerini gösteriyor. Bu özellik, farklı profiller arasında kolay geçiş yapmayı mümkün kılacak.

Bu heyecan verici gelişme yakın zamanda keşfedildi ve WhatsApp'ın alternatif profil özelliğini tanıtma planlarını gösteren ekran görüntüleri ortaya çıkardı. Bu özellik, kullanıcılara seçilen kişilere görünür olan sınırlı bir profil oluşturma seçeneği sunmayı amaçlıyor. Diğer WhatsApp kullanıcıları için ise farklı bir ad ve fotoğraf görüntülenmesini sağlıyor. Bu yenilik, özellikle anlık veya geçici konuşmaların sıkça gerçekleştiği durumlarda, kullanıcıların gizliliğini koruma açısından oldukça faydalı olacak.

WhatsApp'tan saman altından su yürütenlere yeni özellik: Çift profil

Ancak, bu özelliğin şu anda test aşamasında olduğunu ve sadece WhatsApp beta sürümünde kullanılabilir olduğunu belirtmek önemlidir. Stabil sürüme henüz gelmemiş olsa da, kullanıcılar yakın gelecekte bu özelliği bekleyebilirler.

WHATSAPP, GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA SINIRINI ARTTIRACAK!

Alternatif profil özelliğine ek olarak, WhatsApp grup video görüşmeleri kapasitesini genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce platform, grup video görüşmelerinde maksimum 32 katılımcıyı destekliyordu, ancak kullanıcılar başlangıçta yalnızca 15 katılımcı ile görüşmeyi başlatabiliyorlardı. Bu, ayrı katılımcıları daha sonra eklemeyi gerektiriyordu. Gelecek güncelleme, kullanıcıların grup video görüşmelerini başlangıçta 31 katılımcı ile başlatmalarına olanak tanıyacak. Bu özellik şu an için yalnızca iOS kullanıcıları için kullanılabilirken, Android kullanıcıları da yakın bir zamanda bu özelliğe erişmeyi bekleyebilirler.

WhatsApp'ın yeni ve gelişmiş özellikler sunma konusundaki kararlılığı, genel kullanıcı deneyimini artırıyor. Platform, özelliklerin hızlı bir şekilde sunulma konusunda lider olmayabilir, ancak sunduğu özelliklerin kalitesi etkileyici bir şekilde kullanıcıların çeşitli ihtiyaçlarına cevap veriyor.

WhatsApp'tan saman altından su yürütenlere yeni özellik: Çift profil ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.