WhatsApp Sorun mu Var? 28-29 Nisan 2022 WhatsApp Çöktü mü, Neden Açılmıyor?

WhatsApp sorun mu var merak ediliyor. 28 - 29 Nisan 2022 dünyaca ünlü çevrimiçi platform WhatsApp kullanıcıları için kabus oldu. İnternette "WhatsApp çöktü mü, whatsapp sorun mu var" sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki WhatsApp neden açılmıyor? Detaylar haberimzide...

WhatsApp çöktü mü, whatsapp sorun mu var merak ediliyor. Milyarlarca kullanıcısı olan dünyaca ünlü popüler çevrimiçi platform WhatsApp erişim sorunu yaşıyor. Dünya genelinde yaşanan erişim problemi nedeniyle birçok kullanıcı, "Whatsapp çöktü mü" sorsuna yanıt aramaya başladı. WhatsApp Sorun mu Var? 28-29 Nisan 2022 WhatsApp Çöktü mü, Neden Açılmıyor?

28 Nisan 2022 Perşembe akşamı saat 23 sularında erişim sorunu başlayan Whatsapp, kullanıcılarına şok yaşattı. Mesaj alım ve gönderimde sorun yaşandı.

WhatsApp Sorun mu Var? 28-29 Nisan 2022 WhatsApp Çöktü mü, Neden Açılmıyor?

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Dünya genelinde yaşanan WhatsApp erişim sorununa dair platformun yöneticilerinden henüz bir açıklama gelmedi. Ancak WhatsApp çöküntüsünün ve erişim sorununu geçici olduğu belirtiliyor. 

 

WhatsApp Sorun mu Var? 28-29 Nisan 2022 WhatsApp Çöktü mü, Neden Açılmıyor? ile ilgili etiketler whatsapp çöktü mü whatsapp sorun mu var wp sorun mu var
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.