Whatsapp instagram çöktü mü? Ne zaman gelir? 19 Mart 2021 Instagram ve Whatsapp neden çöktü?

Whatsapp instagram çöktü mü merak ediliyor. 19 Mart 2021 akşamı Whatsapp ve instagram'da sıradışı bir hareketlilik sonrası iki platformda çöktü. Peki, Whatsapp instagram çöktü mü? Kullanıcılar Whatsapp çöktü mü, 5xx server hatası ne demek araştırmaya başladı. Peki, Whatsapp sıkıntı mı var? Whatsapp mı çöktü?

Whatsapp instagram çöktü mü merak ediliyor. 19 Mart 2021 akşamı Whatsapp ve instagram'da sıradışı bir hareketlilik sonrası iki platformda çöktü. Peki, Whatsapp instagram çöktü mü?

Dünyaca ünlü sosyal platformlar 19 Mart 2021 akşamı birer birer çöktü. Önce Whatsapp daha sonra Instagram kullanıcıları sosyal medya ve internette her iki platformun neden çöktüğü ile ilgili bilgi arayışına girdi.

19 MART WHATSPP İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Son dakika haberine göre; Instagram WhatsApp gibi uygulamalara erişim sorunu yaşanıyor. Erişim sorunun tüm Dünya genelinde yaşandığı belirtiliyor.

Birçok kullanıcı WhatsApp Instagram gibi uygulamalara girdiklerinde internet erişim problemi yaşadı. Kullanıcılar 'WhatsApp çöktü mü, WhatsApp Instagram çöktü' gibi aramalar yapıyor.

KONUYLA İLGİLİ İLK RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "USOM raporuna göre WhatsApp ve Instagram trafiklerinde yaşanan kesintiler global çapta ve yurtdışı kaynaklıdır” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “USOM raporuna göre WhatsApp ve Instagram trafiklerinde yaşanan kesintiler global çapta ve yurtdışı kaynaklıdır. Yerli uygulamalarımız olan Yaay ve BİP uygulamalarımızda herhangi bir hizmet kesintisi bulunmamaktadır. Yerli ve milli servisleri destekliyoruz” ifadelerine yer verdi.  

 

Whatsapp instagram çöktü mü? Ne zaman gelir? 19 Mart 2021 Instagram ve Whatsapp neden çöktü? ile ilgili etiketler WhatsApp whatsapp çöktü mü instagram çöktü mü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.