Westeros İtis hastalığı nedir? İşte GoT hastalığı...

Westeros İtis hastalığı nedir? David Knox isimli bir yazar TV Tonight adlı blog sitesinde 'Game of Thrones hastalığı' hakkında bir yazı yazdı. Kısa sürede büyük beğeni toplayan bu yazıda Knox, Westeros İtis hastalığı adını verdiği GoT hastalığı hakkında bilgilendirme yaptı. Peki Westeros İtis hastalığı nedir? Game of Thrones hastalığı ne? Westerositis ne demek? Detaylar haberimizde...

Westeros İtis hastalığı nedir? Tüm dünyada izlenme rekorları kıran efsane yapım Game of Thrones, final sezonuyla bugün sabah saatlerinde yayınlandı. Dünya genelinde birçok vatandaş Game of Thrones'un ilk bölümünü izlemek için işten izin alırken, TV Tonight adlı bir blog sitesinin yazarı David Knox, Westeros İtis isimli bir hastalıktan söz etti. Bu yazı kısa sürede büyük beğeni toplarken internette Westeros İtis hastalığı nedir, ne demektir sorularına yanıt aranıyor. İşte Game of Thrones hastalığı ve tüm detaylar. Westeros İtis hastalığı nedir?

Westeros İtis hastalığı nedir? İşte GoT hastalığı...

WESTEROS İTİS HASTALIĞI NEDİR?

TV Tonight adlı bir blog sitesinin yazarlarından David Knox, "Eğer iş arkadaşınız bugün işe gelmediyse büyük ihtimalle Westerositis hastalığına yakalanmıştır ve bu hastalık birkaç hafta boyunca nüksedebilir" dedi.

GAME OF THRONES

Game of Thrones, David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Dizi, ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır. George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanmış olan dizi, adını serinin ilk kitabından almaktadır. Kuzey İrlanda, Malta, Hırvatistan, İzlanda ve Fas'taki mekanlar ile Belfast'taki bir stüdyoda çekilmektedir. İlk bölümü, 17 Nisan 2011 tarihinde HBO'da yayınlanan dizinin yedinci sezonu tamamlanmıştır. Beşinci sezonun ilk dört bölümü internet korsanları tarafından sızdırılmıştır. yedinci sezonu 16 Temmuz 2017'de başlamış, 27 Ağustos 2017'de sona ermiştir. HBO tarafından sekizinci sezon onayını almıştır.

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağrılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur. Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir. Taht mücadeleleri her zamankinden daha sert geçecektir.

Westeros İtis hastalığı nedir? İşte GoT hastalığı... ile ilgili etiketler Game of Thrones
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.