Warriors - Lakers serisinde durum 1-1

NBA Batı Konferansı play-off turunda yarı final ikinci maçında Golden State Warriors, konuk ettiği Los Angeles Lakers'ı 127-100’lük skorla mağlup ederek seride durumu 1-1 yaptı. Los Angeles Lakers, son şampiyon Golden State Warriors'ı 117-112 yenerek serinin ilk maçından galibiyetle ayrılmıştı. Serinin 3. maçı, 6 Mayıs'ta Los Angeles Lakers'ın evinde oynanacak.

NBA play-off turunda heyecan tek karşılaşma ile devam etti. Batı Konferansı yarı final ikinci maçında son şampiyon Golden State Warriors, sahasında Los Angeles Lakers'ı 127-100 yenerek seride durumu 1-1'e getirdi.

Golden State'de Klay Thompson 30 sayı ve 3 ribaund, Stephen Curry 20 sayı ve 12 asist, JaMychal Green de 15 sayıyla galibiyetin mimarı oldu. Lakers'ta ise Lebron James'in 23 sayı ve 7 ribaundu, Rui Hachimura'nın 21 sayı ve 5 ribaundu, Anthony Davis'in de 11 sayı ve 7 ribaundu mağlubiyeti engelleyemedi. 

Warriors - Lakers serisinde durum 1-1

Warriors - Lakers serisinde durum 1-1 ile ilgili etiketler Golden State Warriors NBA Lakers
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.