Wanda Nara kimdir?

Wanda Nara kimdir? Icardı'yi kiminle aldattı? Futbolcu Maxi Lopez ile evliyken takım arkadaşı Icardi ile ilişki yaşamaya başlayan Wanda Nara'nın şimdi de Icardi'nin takım arkadaşı Brozovic ile ilişki yaşadığı iddia edildi. Bu konu ise sosyal medyanın gündemi haline geldi. Dünya futbolu Mauro Icardi - Wanda Nara evliliğinden çıkan dedikodularla çalkalanıyor. Biz de merak edilenleri derledik. Peki, Wanda Nara kimdir? Kaç yaşında? Brozovic ile mi sevgili? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

2017 yılında Mauro Icardi - Wanda Nara evliliği futbol dünyasının gündemine bomba gibi düşmüştü. Wanda Nara eşi Maxi Lopez'i o dönem takım arkadaşı olan Icardi ile aldatmıştı. Şimdi ise Icardi'nin takım arkadaşı Brozovic ile ilişki yaşadığı iddia edildi. Bu iddia ise gündeme bomba gibi düştü. Wanda Nara'nın şimdi de Icardi'nin takım arkadaşı Brozovic ile ilişkiye başladığı bu nedenle de Icardi ile boşanmak üzere olduğu iddia edildi. Peki, Wanda Nara kimdir? Kaç yaşında? Brozovic ile sevgili mi? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Wanda_Nara_kimdir_Kac_yasnda_Brozovic_ile_sevgili_mi_Icardiyi_aldatyor_mu_icerik

BROZOVİC İLE BİRLİKTE Mİ?

Futbol dünyasının en popüler kadın figürlerinden biri olan menajer Wanda Nara, bir dönem Barcelona forması da giymiş olan Maxi Lopez'in eşiydi. Maxi Lopez Sampdoria forması giyerken kocasının takım arkadaşı Mauro İcardi ile aşk yaşamaya başlayan Nara, Maxi Lopez'i aldatmış ve daha sonra da İcardi ile evlenmişti. İcardi Sampdoria'nın ardından İnter'e transfer olurken dünyanın sayısı golcülerinden biri haline geldi ama Nara'nın bu kez de İcardi'yi İnter'den takım arkadaşı Marcelo Brozovic ile aldattığı iddia ediliyor!

WANDA NARA İCARDİ'Yİ ALDATTI MI?

İtalyan basınından Corriere Dello Sport'un haberine göre Mauro İcardi, eşi Wanda Nara'yı İnstagram'tan takip etmeyi bıraktı ve ikili arasında sorunlar olduğu yazılıyor. Bunun üzerine Wanda Nara'nın da, Wanda İcardi olan ismini kızlık soyadı ile değiştirerek 'Wanda Nara' yaptığı yazılıyor.

WANDA NARA İDDİALARA CEVAP VERDİ

Mauro İcardi'yi aldattığı iddialarıyla alakalı bir açıklamada bulunan Wanda Nara, kendisinin 5 çocuk sahibi bir anne ve eş olduğunu söylerken, bu gibi iddialarla avukatının ilgileneceğini ve Mauro İcardi'yi aldatmadığını açıkladı.

Wanda_Nara_kimdir_Kac_yasnda_Brozovic_ile_sevgili_mi_Icardiyi_aldatyor_mufdsafdsa

MAURO ICARDİ

Mauro Icardi (d. 19 Şubat 1993), Arjantinli millî futbolcudur. Forvet pozisyonunda görev alan oyuncu, Serie A ekiplerinden Internazionale'de forma giymektedir.

KULÜP KARİYERİ

9 Şubat 1993 tarihinde Arjantin/Rosario’da doğan futbolcu, ailesinin iş durumu nedeniyle Atlas Okyanusu’ndaki İspanya toprakları olan Kanarya Adaları’na kadar sürükledi. Burada futbola başlayan Icardi, alt yaş kategorilerinde yakaladığı anormal gol istatistikleri sayesinde 13-14 yaşında birçok kulübün radarına girmiş. Kendine göre mantıklı bir tercih yapan genç oyuncu, FC Barcelona altyapısı olan La Masia’nın yolunu tuttu.

14 yaşında Liverpool FC, Real Madrid ve Sevilla gibi devleri reddederek Barcelona’ya katılan Icardi, Barcelona’nın genç yaş takımlarında forma giydi. Ancak, kendisi için burada bir gelecek görmediği için, 17 yaşında kiralık olarak Sampdoria’ya katıldı. Cenova kulübünde geçirdiği 6 aylık kiralık dönemde genç takımda forma giydi ve çok başarılı oldu. 400.000 euro gibi uygun bir bedelle de Sampdoria’nın oyuncusu oldu bu dönem sonunda. 2012-13 sezonundan itibaren Sampdoria’nın A takımında görev aldı ve 33 maçta kaydettiği 11 golle dikkat çekti.

Kanarya Adaları’nda bir çocukken 500 golden fazla atarak dikkat çekmişti, Sampdoria genç takımında 19 maçta 13, A takımında ise 11 gole imza atması, onu İtalyan futbolunun en iddialı kulüplerinden birine taşıdı. Icardi, 2013-14 sezonunun başında da 10 milyon euro karşılığında Milano devi FC Internazionale Milano’ye transfer oldu.

i

MARCELO BROZOVİC’İN KÜLÜP KARİYERİ

Marcelo Brozovic, futbol kariyerine ilk olarak 2002 yılında Hrvatski Dragovoljac takımında başladı. 8 sene boyunca alt yapı alanında birçok takımda görevi aldıktan sonra 2010 yılında oynadığı oyun sebebiyle as takıma çıkartıldı. 2010-2011 sezonunda Hrvatski Dragovoljac takımı ile ilk profesyonel karşılaşmasına çıktı. O sezon içerisinde 22 maça çıkı 1 gol attı. 2011-2012 sezonunda 300 Bin Euro bonservis bedeli karşılığında Lokomotiva’ya transfer oldu. Bir sezon burada oynadıktan sonra, performansında artış gösterdi ve 2012-2013 sezonunda Dinamo Zagreb’e transfer oldu.

Transfer 2,4 Milyon Euro’ya tamamlandı ve ilk sezonunda takımı ile Hırvatistan Birinci Ligi’ni kazanma sevincini yaşadı. Aynı performansını bir sonraki sezonda da devam ettiren Marcelo Brozovic, 36 maça çıkıp 9 gol attı ve sezon sonunda bir kez daha lig şampiyonluğunu başarıları arasına ekledi. Dinamo Zagreb ile 64 maça çıkan Marcelo Brozovic, 9 gol attı ve 2014-2015 sezonun ortasında İnter’e kiralık gönderildi.

İnter ile yarım sezonda 16 maça çıkarken oyunu ile teknik ekip tarafından beğenildi ve 2015-2016 sezonunu öncesinde 8 Milyon Euro karşılığında İnter'e transfer oldu.

MARCELO BROZOVİC’İN MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Marcelo Brozovic, milli formayı kariyerinde ilk kez 2009 yılında Hırvatistan U-18 takımında giydi. Ardından gelen yıllarda sırasıyla Hırvatistan U-19, Hırvatistan U-20 ve Hırvatistan U-21 kadrolarında oynadı. U-21 takımı ile Avrupa U-21 Şampiyonası’nda oynadı ve 2014 yılında Hırvatistan Milli Takımı’na davet edildi. 2016 Avrupa Şampiyonası’nda takımı ile sahada görev alan Marcelo Brozovic, 11 maça çıkıp 2 gol attı.

MARCELO BROZOVİC’İN BAŞARILARI

Dinamo Zagreb

Hırvatistan 1. Ligi: 2012–13, 2013–14

Hirvatistan Süper Kupası: 2013

Wanda Nara kimdir? ile ilgili etiketler Mauro Icardi Wanda Nara kimdir kaç yaşında brozovic
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.