Vitor Pereira: Sakatlıklar 10 oldu ama biz ligde 1’inci sıradayız

Fenerbahçe'de sakat futbolcuların sayısı 10'a yükseldi... Serdar Aziz, Pelkas, İrfan Can, Sosa, Zajc, Tisserand, Nazım, Serdar Aziz, Novak ve Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlıkları bulunuyor ancak neyse ki milli ara geldi. Vitor Pereira bu durumu "Sakatlıklar 10 oldu ama biz ligde 1’inci sıradayız" diye yorumladı.

Fenerbahçe milli araya 17 puanla lider giriyor... Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Sarı-Lacivertliler 2-1 kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Teknik direktör Vitor Pereira, maçın basın toplantısında şunları söyledi:

"Bizim açımızdan zordu. Kısa sürede 7 maç üst üste oynamıştık. Bazı oyuncular bu maçların hepsinde oynamak durumundaydı. 3 gün önceki maçın sonucunu düşününce bugün zor olacaktı. 2-0'ı yakaladıktan sonra bize rahatlık getirdi. Kasımpaşa gol atmadan önce 2 pozisyon yakaladık ve değerlendiremedik. 3. gol koparacaktı. Kasımpaşa inandı, mücadele etti. Zorlandık ama bugün bizim için önemli olan 3 puandı. Taraftarların da yardımıyla 3 puanı aldık. Milli arada dinleneceğiz."

MİLLİ ARA İMDADINA YETİŞTİ

Tecrübeli teknik adam, Serdar Aziz, Pelkas, İrfan Can, Sosa, Zajc, Tisserand, Nazım, Serdar Aziz, Novak ve Ferdi’nin yaşadığı sakatlıklara değinerek, “Sakatlıklar 10 oldu ama biz ligde 1’inci sıradayız. Bu kadar sakatlık olan dönemde özveri gerekiyordu. Bazı oyuncular oynamaları gerekenden fazla oynamak zorunda kaldı. Avrupa’da yarışan takımlar hafta içi maç yapıyor ve bu maçlar fiziksel ve mental zorlu maçlar. Böylesine dönemden çıkınca 7 maçı kısa zamanda oynadığınızda büyük özveri gerekiyor. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Şu an lideriz henüz çok erken çok anlamı yok ama bu dönemde tabela ortasında olmaktansa 1’inci olmak iyidir. Avrupa maçlarını oynamasak puan da kaybetmezdik” diye konuştu.

Vitor Pereira: Sakatlıklar 10 oldu ama biz ligde 1’inci sıradayız ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kasımpaşa Vitor Pereira

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.