Fenerbahçe 8. haftada Kasımpaşa'yı 2-1'le geçti... Berisha'dan ilk gol!

Süper Lig'de son 2 maçını kazanan Fenerbahçe, 8. haftada Kasımpaşa'yı ağırladı. Sarı-Lacivertliler Kadıköy'de 3 puanı alıp, liderliğini devam ettirdi. Vitor Pereira'nın takımı Mergim Berisha ve Luiz Gustavo'nun golleriyle 3 puana uzandı. Kasımpaşa ise 6 maçtır 3 puana hasret...

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe evinde Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. UEFA Avrupa Ligi maçında perşembe günü evinde Olympiacos'a 0-3 mağlup olan Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'de kazanıp milli araya moralli giriyor.

Son 2 lig maçında Giresunspor ve Hatayspor'u mağlup eden 16 puanlı Fenerbahçe, bu maçla seriyi 3 maça, puanını ise 19'a yükseltti. Liderliği Trabzonspor'dan geri alan Vitor Pereira'nın takımı 9. haftada ezeli rakibi Trabzonspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Kasımpaşa ise ilk 7 haftada 1 galibiyet alabildi. 2. haftada göreve getirilen teknik direktör Cihat Arslan'la son 6 maçta 2 puan toplayabilen İstanbul'un Lacivert-Beyazlı ekibi, son maçta evinde Konyaspor karşısında 0-2 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı.

FENERBAHÇE: Altay Bayındır, Mina-Jae, Serdar Aziz, Szalai, Luiz Gustavo, Miguel Crespo, Muhammed Gümüşkaya, Ferdi Kadıoğlu, Diego Rossi, Berisha, Serdar Dursun.

KASIMPAŞA: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Ryan Donk, Tarkan, Eren, Sadiku, Travnik, Hajradinovic, Eysseric, Yusuf Erdoğan, Umut Bozok.

Fenerbahçe 8. haftada Kasımpaşa'yı 2-1'le geçti... Berisha'dan ilk gol!

MAÇTAN ÖNCE NE DEDİLER?

Vitor Pereira: "İki takım da kazanmak için oynayacak. Bizim için de önemli bir maç. Son aldığımız yenilgiden sonra bugün sahada reaksiyon göstermek istiyoruz. Kendi kalitemizi sahaya yansıtmak istiyoruz. Eğer haftada 1 maç oynasak aynı 11'le çıkabilirdik ama haftada 3 maça çıktığımız için bu tarz değişiklikler yapmamız gerekiyor."

Cihat Arslan: "Fenerbahçe ilk 15-20 dakikada oyunu rakip sahaya yıkıp gol bulan bir takım. Kadroya baktığımızda maçın başında skoru bulmak istiyor gibi görünüyorlar. Bizim de hücum gücümüz var. Kesinlikle bir savunma takımı değiliz ama bugün savunmayı geliştirmemiz gerekiyor."

Fenerbahçe 8. haftada Kasımpaşa'yı 2-1'le geçti... Berisha'dan ilk gol! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kasımpaşa Vitor Pereira Cihat Arslan Mergim Berisha Luiz Gustavo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.