Vitor Pereira, Galatasaray derbisine Mesut Özil'le çıkacak... Emir demiri keser!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, milli takımdaki oyuncuların perşembe günü takıma katılmasıyla Galatasaray derbisinin taktik idmanlarına başlayacak. Portekizli çalıştırıcının Trabzonspor deplasmanında olduğu gibi yine Mesut Özil'i ilk 11'de oynatması bekleniyor. Ali Koç’un "Mesut’tan daha fazla verim alabilecek bir sisteme dönmeli" sözleri etkili oldu!

Fenerbahçe'de tüm gözler artık Galatasaray derbisinde... Son 4 lig maçında yalnızca 1 puan toplayabilen ve o puanı da Kadıköy'de Kayserispor'a yenilmekten son dakikada gelen penaltı golüyle kurtulan Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibini deplasmanda mağlup etmek zorunda.

Kayserispor maçı sonrası teknik direktör Vitor Pereira'nın kovulması gündeme gelmişti. Başta Rıdvan Dilmen olmak üzere tüm yorumcular ve Fenerbahçe taraftarı, Portekizli'nin kellesini istedi ama başkan Ali Koç derbiye Pereira ile çıkma kararı aldı.

"ALIN SİZE MESUT ÖZİL" Mİ DİYECEK?

Pereira ile Mesut Özil arasındaki gerilim sonuçlara da yansıdı... "Yüzyılın transferi"ni ısrarla oynatmayan, son 5 dakika oyuna sokarak mesaj veren Pereira, tıpkı Trabzon deplasmanında olduğu gibi Galatasaray deplasmanında Mesut Özil'i ilk 11'de oynatacak.

Hürriyet'in haberine göre; Ali Koç’un "Mesut’tan daha fazla verim alabilecek bir sisteme dönmeli" dediği Pereira’nın sistemini değiştirip değiştirmeyeceği perşembe başlayacak taktik idmanlarla belli olacak.

Oyuncuların milli takımlarda bulunması nedeniyle idmanlarda diziliş ve taktik çalışamayan Pereira ve ekibinin perşembe dönecek futbolcuların katılımıyla yapılacak antrenmanlarda sahaya süreceği kadronun ve taktik anlayışının belirlenmesi bekleniyor.

GALATASARAY'I EZBERLİYOR

Yardımcılarıyla Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Galatasaray maçlarını izleyen, rakibi nasıl durduracağını, zaaflarını masaya yatıran Portekizli ekibin bu çalışmaları oyuncuların milli takımlardan döneceği güne kadar sürdürmesi bekleniyor.

Vitor Pereira’nın derbide 3-4-2-1 veya 4-3-2-1’den birini perşembe gününden itibaren takıma ezberletmeye başlaması bekleniyor. Her iki taktik anlayışında da tek forvet oynaması beklenen Pereira; Rossi, Berisha veya Serdar Dursun’dan birine bu bölgede şans verecek.

Galatasaray karşısında Jose Sosa ve Mesut Özil’li bir 11’le çıkması beklenen Pereira’nın Mert Hakan ve İrfan Can de derbiye ayrı bir motivasyon ve hırsla hazırlanmalarından memnun olduğu da öğrenildi

DERBİDE TEK ZAFERİ BULUNUYOR

Bu sezon henüz derbi oynamayan Vitor Pereira, 2015-16 sezonunda sadece 1 derbiden zaferle ayrıldı. Beşiktaş’a deplasmanda 3-2 kaybeden Portekizli teknik adam rövanşta Kadıköy’de 2-0 kazanmıştı. G.Saray’a karşı ise Kadıköy’de 1-1, deplasmanda 0-0 beraberlikler elde eden Pereira, Antalya’da oynanan kupa finalinde ise Galatasaray’a 1-0 yenilerek kupayı ezeli rakibine kaptırmıştı.

Vitor Pereira, Galatasaray derbisine Mesut Özil'le çıkacak... Emir demiri keser! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Mesut Özil Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.