Viskon kumaş yazın kullanılır mı? Viskon kumaş terletir mi? İşte özellikleri

Tekstil sektörünün en çok tercih edilen kumaşlarından olan viskon kumaş, pamuklu kumaşa çok benzer. Yapı itibariyle de böyledirler. Nem emiciliği fazladı. Viskon kumaşın yapısında selüloz pamuk vardır. Peki modacıların tecihi olan viskon kumaş terletir mi?

Viskon kumaşın yazın giyilip giyilmeyeceğini merak edenler, viskon kumaşın özellikleri hakkında da araştırmalara başladı. Kayın ağacından üretilen ve yapısında bulunan selüloz pamuk ile birlikte pamuklu kumaşa benzetilen viskon kumaş terleti mi?

VİSKON KUMAŞIN ÖZELLİKLERİ

Yüksek oranda nem emici olan viskon kumaş, rahat ve zarif bir kumaştır. Şişme özelliği yüksektir. Baskıya elverişlidir.

Renkleri canlı tutan viskon kumaşın kullanımı açısından iyi bir deneyim sunar. Viskon kumaş terletmez. Hava alır.

Pamuğa göre daha iyi bir kumaş türü olduğu söylenen viskon kumaş, suyu emer, terleme yapmaz.

Viskon kumaşların en belirgin özelliği yüksek emiş gücü olmaktadır. Bu da yaz ayları için oldukça konforlu ürünler geliştirme konusunda büyük avantaj sağlar. Göze çarpan bir diğer özelliği ise hava geçirgen bir yapıya sahip olup içini göstermemesidir. Yani hem rahat kıyafetler giymeyi tercih edip hem de şıklığı korumak Viskon kumaşlar ile mümkün olur. Dikkat çeken bir diğer özelliği ise viskon kumaşların oldukça esnek bir yapıya sahip olmasıdır.

VİSKON KUMAŞ NASIL YIKANIR?

Viskonn kumaşlar için yıkama önerileri arasında özellikle elde yıkanması gerektiğini öncelikli olarak belirtebiliriz. Suyun sıcak olmaması önem taşımaktadır. Bununla beraber en iyi temizleme yöntemi ürününüzü kuru temizleye teslim etmektir. Böylece ürüne vereceğiniz zararı en aza indirmiş olursunuz.

 

 

 

Viskon kumaş yazın kullanılır mı? Viskon kumaş terletir mi? İşte özellikleri ile ilgili etiketler sağlık viskon kumaş terletir mi viskon kumaş nasıl yıkarnır
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.