Victoria's Secret meleği Barbara Palvin, 5 yıllık aşkı ile evlendi!

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Barbara Palvin, 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Dylan Sprouse ile Budapeşte'de küçük bir köyde düzenlenen törenle evlendi.

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Barbara Palvin dünyaevine girdi. Palvin, yaklaşık 5 senedir birlikte olduğu oyuncu Dylan Sprouse ile hayatını birleştirdi. Palvin ve Sprouse modelin memleketi başkent Budapeşte'de küçük bir köyde düzenlenen törenle dünyaevine girdi.

Palvin ve Sprouse'un gelinlik ve damatlıkla kol kola yürüdüğü anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü çiftin fotoğrafları Twitter’da ve Instagram’da paylaşıldı.

Sürpriz düğün, Eylül 2022’de nişanlanan çiftin, nişan haberini açıklamalarından sadece bir ay sonra gerçekleşti. 2018 yılından beri birlikte olan ünlü çift sosyal medya hesaplarında sık sık birlikte karelerini paylaşıyor ve benzerlikleri ile gündem oluyordu.  Ünlü çiftin benzerliği yeniden sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

 

Victoria's Secret meleği Barbara Palvin, 5 yıllık aşkı ile evlendi! ile ilgili etiketler Barbara Palvin Victoria’s Secret
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.