Barbara Palvin Haberleri

BARBARA PALVİN KİMDİR?

Barbara Palvin, 8 Ekim 1993 tarihinde Macaristan'ın Budapeşte şehrinde doğmuş ünlü bir Macar modeldir. Modellik kariyerine 13 yaşında Budapeşte sokaklarında keşfedilerek başlayan Palvin, 2006 yılında "Sport Magazine Illustrated" için çekilen fotoğraflarla ilk kez dikkat çekti. Daha sonra Asya'ya taşınarak modellik kariyerini geliştirmeye devam etti ve dünyanın önde gelen moda dergileri olan L'Officiel, Vogue Rusya, Glamour Hungary ve Jalouse Magazine'in kapaklarında boy gösterdi.

Barbara Palvin, pek çok ünlü marka için modellik yapmış ve Armani Exchange, H&M, Victoria's Secret, Pull and Bear, Mavi gibi markaların reklam yüzü olmuştur. 2012 yılında L'Oreal Paris'in elçisi olarak seçilen Palvin, güzellik endüstrisinde de önemli bir rol üstlenmiştir.

Moda dünyasında önemli bir yer edinen Palvin, Milan Moda Haftası'nda Prada ile ilk defile tecrübesini yaşamış ve ardından birçok ünlü markanın defilelerinde boy göstermiştir. Top 50 Models Women anketinde 40. seçilen Palvin, genç Brooke Shields ve Natalia Vodianova arasında benzersiz bir güzelliğe sahip olarak tanımlanmıştır.

2019 yılında Barbara Palvin, ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret'ın meleklerinden biri olmuş, bu durum onun kariyerinde önemli bir dönüm noktası olmuştur.