Victoria’s Secret 2017 defilesinden ilk teaser geldi! / VİDEO

Victoria’s Secret defilesi Çin’in Şangay kentinde düzenlendi. Bella Hadid, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Romee Strijd ve Candice Swanepoel gibi dünyaca ünlü modellerin podyumda boy gösterdiği şovda, Harry Styles, Miguel, Jane Zhang ve Leslie Odom Jr. sahne aldı. Tüm dünyanın beklediği şovun kısa bir teaser'ı yayınlandı.

Victoria's Secret defilesi, 28 Kasım Amerika'da, 31 Aralık'ta Türkiye'de izlenebilecek.

2017 VICTORIA SECRET DEFİLESİNDEN NOTLAR

Ünlü model Gigi Hadid'in de meleklerle birlikte podyumda yürümesi bekleniliyordu. Ancak Gigi Hadid, bu yıl defilede yer alamadı. 22 yaşındaki model, şubat ayında Buddha şeklinde olan kurabiyenin taklidini yapması nedeniyle ırkçılıkla suçlandı. Güzel modelin Çin'e girmesi yasaklandığı için bu yıl gösteride olamadı.

1729179_1920x1080

SON KEZ DEFİLEYE ÇIKTI

Defilede Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio jübilesini yaptı.

17 yıldır markanın defilelerine çıkan Brezilyalı model Alessandra Ambrosio, sosyal medyada emekliği ile ilgili açıklama yaparak duygularını şöyle ifade etti:

'Tüm dünyadaki kadınları ve beni büyüleyen bu müthiş markayla çalışmış olmaktan ne kadar gururlu olduğumu kelimelerle ifade edemeyeceğim. Victoria’s Secret’ın 17 şovuna katılabileceğimi hayal bile edemezdim…Tüm bunları hayranlarımın sevgisi ve desteği olmadan gerçekleştiremezdim. Victoria’s Secret hareketinin bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Tüm desteğim her zaman sizinle! Sizi hep seveceğim...'

5a13786161361f23908cd921

FANTAZİ SÜTYENİNİ LAIS RİBEİRO GİYDİ

Victoria's Secret defilesinde 2 milyon dolarlık fantazi sütyenini Lais Ribeiro taşıdı. 27 yaşındaki Brezilyalı model, 2 milyon dolar değerindeki sütyenle podyuma çıktığı andan büyük alkış aldı.

Victoria’s Secret 2017 defilesinden ilk teaser geldi! / VİDEO ile ilgili etiketler Çin Adriana Lima video victoria secret 2017 jübile
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.