Veda Mektubu 4. bölüm full! Kanal D Veda Mektubu son bölüm izle

Veda Mektubu 4. bölüm full izlemek isteyenler arayışta. Pazartesi akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu son bölümü Youtube platformunda.

Veda Mektubu 4. bölüm full izlemek isteyenler merakta. FOX TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Veda Mektubu son bölümü Youtube platformundan izlenebilecek.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Selim Bayraktar’ın oynadığı Veda Mektubu son bölümünde; Düğüne dakikalar kala Hatice'nin yaptığı hamle en mutlu günlerinde Aslı ve Mehmet’i karşı karşıya getirir.

Veda Mektubu 4. bölüm full izle

Bu da yetmezmiş gibi Seher de Aslı’yı Mehmet’ten koparmak için kurduğu planları bir bir uygulamaktadır. Alanur, tarafında sular durulmaz ve Karlı ailesini zor durumda bırakacak bir organizasyon yapar.

Aileyi cemiyetle buluşturan Alanur'un amacı eski aşkı Ziya’yı kullanarak herkesten intikam almaktır. Fakat Alanur’un bu hamlesi hiç de hesapladığı gibi gelişmez. Başta kendisi olmak üzere Aslı ve Mehmet'i de çok güç bir duruma düşürür.

Veda Mektubu 4. bölüm full! Kanal D Veda Mektubu son bölüm izle ile ilgili etiketler Veda Mektubu Nurgül Yeşilçay Selim Bayraktar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.