Vatanım Sensin 9. son bölüm nefes kesti! Vatanım Sensin 10. bölüm fragmanı

Kanal D'de yayınlanan Vatanım Sensin 9. son bölümle izleyiciyi ekrana kilitledi. Cevdet'in Yunan cephaneliğini havaya uçurmasının ardından Ölmez Hasan'ın yakalanmasıyla bütün işler değişti. Vatanım Sensin 9. son bölümde Cevdet yine zor anlar yaşadı. Peki Vatanım Sensin 10. bölümde neler olacak? İşte Vatanım Sensin son bölümde yaşananlar ve Vatanım Sensin 10. bölüm fragmanı...

Tarihe ışık tutan sahneleriyle adından söz ettirmeye başlayan Vatanım Sensin 9. bölüm yine nefes kesti. Albay Cevdet, Yunan cephaneliğini patlatarak zafer kazanmış olsa da Ölmez Hasan'ın yakalanması işleri değiştirir.

Vatanım Sensin 9. son bölümde albay Cevdet bütün şüpheleri üzerine çekerken Yunan komutan Vasili'nin emriyle Ölmez Hasan'ı sorgulamak için Cevdet'i değil sert ve acımasız bir asker olan Stavro görevlendirilir.

Vatanım Sensin'de işkence sahneleri

231220160036503083308_3.jpg

Vatanım Sensin 9. son bölümdeki işkence odasında yaşananlar Vatanım Sensin izleyicilerini ekrana kilitledi. Ölmez Hasan Stavro'nun tüm işkencelerine rağmen konuşmazken Stavro'dan beklenmedik bir hamle gelir ve Ölmez Hasan'ın oğlu işkence odasına gitirilir. Ölmez Hasan oğlunun işkence yapılmasına razı olmaz ve konuşmaya karar verir.

Vatanım Sensin izleyicileri albay Cevdet'in aldığı önlemin orataya çıkmasıyla bir kez daha şaşkınlık yaşadılar. Çünkü albay cevdet hamlesini çok önceden yapmıştır. Ölmez Hasan'ın oğluna babasının vatanı Yunanlılara satacağını söylemesiyle Ölmez Hasan'ın oğlu babasını öldürmeye karar vermiştir. Ve Ölmez Hasan'ın oğlu babasının konuşmasını engellemek için babasını bıçaklar. Yunan komutan Stavro ise ölmez Hasan'ın oğlunu vurarak öldürür.

Vatanım Sensin 9. son bölümdeki bu nefes kesen sahnenin ardından yaralanan Ölmez Hasan hastaneye kaldırılır. Ölmez Hasan'ın hastaneye kaldırıldığını öğrenen Tevfik de ölmez Hasan'ın peşine düşer ve Azize'den Ölmez Hasan'ı öldürmesini ister. Azize önce karşı çıksa da Ölmez Hasan'ı öldürmeye karar verir. Vatanım Sensin 9. son bölüm izleyicilerinin nefes nefese izlediği sahnelerden biri de Albay Cevdet'in Azize'ye her seferinde engel olduğu sahneler oldu.

Azize Ölmez Hasan'ın peşinde

231220160034263084675_3.jpg
Bir yolunu bulup Ölmez Hasan'ın odasına giren Azize'nin ise Ölmez Hasan'ın Cevdet'le ilgili söyledikleri kafasını karıştırır. Ölmez Hasan'ı hastaneden kaçırıp silahların yerini söyletmek için bir plan yapan Albay Cevdet, hastanede karışıklık yaratarak Ölmez Hasan'ı kaçırmak ister. Vatanım Sensin 9. son bölümde hastanenin bir odasına Ölmez Hasan'ı alan Albay Cevdet, ölmez Hasan'ı konuşturmak ister ancak hastanenin başhekimi Ölmez Hasan'ı çoktan zehirlemiştir ve Ölmez Hasan konuşumadan ölür.
Vatanım Sensin 9. son bölümde Albay Cevdet Ölmez Hasan'ın ölümüyle büyük bir şok yaşarken ikinci şok ise kızının cephanelik saldırısının sorumlusu olarak tutuklanmasıyla yaşayacaktır.


231220160035253085496_3.jpg

Vatanım Sensin 10. bölümde neler olacak?

Albay Cevdet'in kızının cephanelik patlamasının sorumlusu olarak tutuklanmasının ardından Vatanım Sensin 10 bölüm izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek gibi... Albay Cevdet kızını kurtarmak için ne yapacak? Silahların yerini bulabilecek mi? Bu soruların yanıtı Vatanım Sensin 10. bölümde olacak.

İşte Vatanım Sensin 10. bölüm fragmanı

Vatanım Sensin 9. son bölüm nefes kesti! Vatanım Sensin 10. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Vatanım Sensin 9. son bölüm Vatanım Sensin Vatanım Sensin izle Vatanım Sensin son bölüm Vatanım Sensin 10. bölüm Vatanım Sensin 10. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.