Vatandaş evde yapmanın yollarını arıyor... Kolonya karaborsaya düştü!

Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının tespit edildiğinin açıklanmasının ardından kolonya satışları adeta patladı. Halk, eczane, market, bakkal ve medikal ürün satan yerlerde satışta olan tüm kolonyaları aldı..

Depolarda dezenfekte maddeleri ve kolonya kalmazken, perakende satış noktalarından umudunu keserek toptancılara giden vatandaşlar hayal kırıklığına uğruyor.

SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel, sokağa çıktı, halkın ve eczacıların nabzını tuttu. Hem vatandaşlar hem de eczacılar kolonya bulamamaktan şikayet ederken, fiyatların anormal şekilde artması da dikkat çekti.

MAKARNA MAKARNA OLALI BÖYLE İLGİ GÖRMEDİ

SuperHaber mikrofonuna konuşan vatandaşlar market ve bakkallarda, başta makarna olmak üzere kuru gıdalara hücum edilmesini de doğru bulmadıklarını anlattılar.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Vatandaş evde yapmanın yollarını arıyor... Kolonya karaborsaya düştü! ile ilgili etiketler SuperHaber YouTube Koronavirüs Korona market Çin Wuhan İtalya Yunanistan İran Virüs ölümcül virüs salgın mevlüt yüksel bakkal karaborsa kolonya makarna olümcül vaka
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.