Vatan Şaşmaz'ın görüntüsünü sızdıran oyuncudan ilginç savunma!

Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in otel odasındaki ceset görüntülerini internete sızdıran oyuncu Didem Çolak dün Konya'da yakalanmıştı. İstanbul'a getirilen Çolak'ın ilk ifadesinde "Suç olduğunu bilmiyordum" sözleri ile kendisini savunduğu ortaya çıktı.

Sunucu Vatan Şaşmaz'ın ölümü ve eski manken Filiz Aker'in Conrad Otel'de intihar ettiği olayda ceset görüntülerini internette yayan oyuncu Didem Çolak Konya'da yakalandı.

Daha önce bir polis memuru görüntülerin sızdırılması ile ilgili açığa alınmış, polisin eşi ve kayınbiraderinin de ifadesi alınmıştı.

SERBEST BIRAKILDI

Sabah'ın haberine göre, Konya'da yakalanıp İstanbul'a getirilen Didem Çolak ilk ifadesinde kendisini "Suç olduğunu bilmiyordum. Görüntüyü çeken polisin kayınçosu bana gönderdi. Görüştüğüm gazetecilere yüzlerini kapamalarını söyledim" sözleri ile savundu.

Didem Ç. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Vatan Şaşmaz'ın görüntüsünü sızdıran oyuncudan ilginç savunma! ile ilgili etiketler cinayet vatan şaşmaz filiz aker didem çolak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.