Vatan Şaşmaz'ın ceset görüntüsünü yayan kadın yakalandı!

İstanbul'da Vatan Şaşmaz ile onu öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker'in ceset görüntülerini para ile satmaya çalıştığı ve daha sonra internette yaydığı iddiasıyla aranan oyuncu Didem Çolak İstanbul Asayiş Şube Gasp Büro ekipleri tarafından Konya'da yakalandı.

İstanbul Beşiktaş'da geçen 27 Ağustos günü bir otelde sunucu Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra Filiz Akerin intihar ettiği olayda, ceset görüntüleri internette yayıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında görüntüleri internete yayan kişinin Didem Çolak olduğu ileri sürüldü.

Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri, Çolak'ı teknik ve fiziki takibe aldı.

KONYA'DA GÖZALTINA ALINDI

Çolak'ın Konya'da olduğu anlaşılması üzerine Konya Gasp Büro Amirliği ile yapılan araştırmada Çolak'ı 5 yıldızlı bir otelde gözaltına aldı.

Çolak'ın zaman zaman merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi'nde kiralanan stüdyo bir daire de, kuzeniyle birlikte kaldığı belirlendi.

Dün yapılan operasyonla gözaltına alınan Didem Çolak, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Çolak'ın 2 Ekim tarihinde Konya'ya geldiği ve evin başkası adına kiralandığı belirtildi.

Didem Çolak, sosyal paylaşım sitesinde Konya'da Mevlana Müzesi'ni ziyaretinde çektirdiği fotoğraf ile bir barda kaydettiği videoyu yayınlamıştı.

Vatan Şaşmaz cinayetine ait görüntüleri sızdırdığı belirlenen polis memuru daha önce açığa alınmıştı.

Polis memuru, eşini görevde olduğuna ikna etmek için görüntüleri onunla paylaştığını ileri sürmüştü. Polis memurunun eşinin de görüntüleri akrabalarıyla oluşturdukları Whatsapp grubunda paylaştığı ileri sürülmüştü.

Görüntüleri ilk olarak İhlas Haber Ajansı yayınlamış. Medyada İHA'nın görüntüleri elde etmek için ödediği para tartışma konusu olmuştu.

Vatan Şaşmaz'ın ceset görüntüsünü yayan kadın yakalandı! ile ilgili etiketler cinayet vatan şaşmaz'ın cesedi filiz aker
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.