Kafatasından kurşun çıktı!

Ankara'da 'polislerin dur ihtarına uymayıp kaçarken, şehrin giriş kapısına çarpıp öldü' haberi ile basına yansıyan Muhammed Alican Razı'nın, Adli Tıp incelemesi sonrasında başına kurşun isabet ettiği ortaya çıktı.

Ankara'da, 25 Mayıs 2020 tarihinde polis ekipleri tarafından takip edilirken, şehrin girişindeki kapıya çarparak hayatını kaybeden 21 yaşındaki Muhammed Alican Razı, basında geniş bir yer bulmuştu.

ÖLÜM SEBEBİ 'KURŞUN' ÇIKTI

Habertürk'ten Fevzi Çakır'ın haberine göre, Adli Tıp raporuna göre Razı'nın ölüm nedeni başına aldığı kurşun...

Soruşturmada yer alan bilgilere göre, Razı'ya polis ve jandarma ekipleri tarafından ateş açılmıştı.

Olay sırasında görevli polis ve jandarmanın silahlarına el kondu.

EKİPLERİN SİLAHLARINA EL KONDU

Razı'nın kaza değil, kurşun nedeniyle öldüğü ortaya çıkınca olay günü görev yapan polis ve jandarma ekiplerinin silahlarına el kondu.

Balistik incelemeye giden silahlarla ilgili detaylar ortaya çıkınca, soruşturma aydınlanacak.

Valilik olayla ilgili henüz bir açıklama yapmazken, İçişleri Bakanlığı soruşturmanın sürdürüldüğünü ve durumun netleşmesinin ardından açıklama yapacağını aktardı.

Valilik, 25 Mayıs günü yaşanan olayla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Araç, Ankara girişinde Susuz Yol Kontrol Noktası’nda da durmayarak kaçışını aşırı hızla sürdürmüş ve yol üzerinde bulunan giriş takına çarparak durmuştur. Sürücü M.A.R. isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybetmiş, araçta yolcu olarak bulunan R.S. ise hafif yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır. Yapılan ilk incelemelerde araç sürücüsü M.A.R’nin ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama’ ve ‘Yoklama Kaçağı’ suçlarından arandığı tespit edilmiştir. Konuyla ilgili tahkikat detaylı bir şekilde sürdürülmektedir."

Kafatasından kurşun çıktı!

 

Kafatasından kurşun çıktı! ile ilgili etiketler Ankara Trafik kazası kaza Kurşun polis Jandarma Savcılık soruşturma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.