Valentin Rosier'in yeni takımı belli oldu! Satın alma opsiyonlu kiralık olarak Fransa'ya gidiyor

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Valentin Rosier'in transferi için Nice kulübüyle anlaşmaya varıldığı iddia edildi. Valentin Rosier, satın alma opsiyonlu kiralık olarak Fransa'nın yolunu tutacak.

Beşiktaş'ta yeni yönetim tarafından 4 oyuncuyla birlikte kadro dışı bırakılan isimlerden biri olan Valentin Rosier için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

A Spor'un haberine göre; Beşiktaş, Fransa'nın Nice kulübüyle Valentin Rosier'in transferi konusunda anlaşmaya vardı. Beşiktaş, Rosier'i 3 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralık olarak Nice'e gönderecek.

Kulüplerin uzlaşmaya vardığı belirtilirken, Rosier'in onay vermesi halinde transfer resmiyet kazanacak. Fransız ekibi Nice'in teknik direktörlüğünü ülkemizde son olarak Alanyaspor'u çalıştırmış olan Francesco Farioli yapıyor.

ONANA DA AYRILMIŞTI

Beşiktaş geçtiğimiz hafta Jean Onana'yı da bir başka Fransız kulübü Marsilya'ya satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. Eğer Marsilya oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanırsa Beşiktaş'a 4.5 milyon euro bonservis ücreti ödeyecek.

Valentin Rosier'in yeni takımı belli oldu! Satın alma opsiyonlu kiralık olarak Fransa'ya gidiyor ile ilgili etiketler Valentin Rosier Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.