Sen de bir iyilik yap! 17 TL ile bir kişiyi sevindirebilirsiniz

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, 228 yıldır ihtiyaç sahiplerine aralıksız hizmet veren Eyüp İmareti adına, Ramazan ayı münasebetiyle bağış talebinde bulundu.

Genel Müdür Ersoy'un imzasını taşıyan açıklama şu şekilde;

''Vakıflar, bu toprakların mayası, ruhu, kimyası; bin yıllık kardeşlik ocağımız...

Yardımlaşma ve dayanışmanın en ince, en zarif örnekleri Vakıf Medeniyetimizin ikliminde boy verdi. Bu incelikten kuşlar, çiçekler, ağaçlar da nasipsiz değil. Yaralı leylekleri tedavi etmek için vakıflar kuran medeniyetlerimiz; şifa arayanı, yoksulu, yolda kalanı, dara düşeni unutmamış. Hep iyilik için, iyilikte yarışmış.

Bu büyük kardeşlik geleneğinin kurumsal varisi olan Vakıflar Genel Müdürlüğümüz; bir yandan ülkemizde ve gönül coğrafyalarımızda güngörmüş eserlerimizi ihya ediyor; bir taraftan burslar veriyor, gönül sofralarını kuruyor, kurban bağışı kabul ediyor.

O'na yakın olmak, iyilik yaymak ve yaşatmak için çalışıyoruz.

Eyüp İmaretimiz bu iyilik ocaklarından biri. 3. Selim'in Annesi Mihri Şah Valide Sultan tarafından 1792'de kurulmuş. İmaretimizde tam 228 yıldır aralıksız her gün gönül sofrası kuruyor, yılda yaklaşık 1 milyon insanımıza sıcak yemek ikram ediyoruz. Bize gelemeyenler olursa biz onlara gidiyor, her haneye yemek ve erzaklarını seve seve teslim ediyoruz.

Mübarek Ramazan'dayız. Zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde vereceğiniz destek hiç unutulmayacak. Kurduğumuz her sofraya, iftar sevinci yaşanan her evde edilen duaya hissedar olmanızı can-ı gönülden dileriz.

Kişi başı 17 TL ile evlerinde sofra kurduğumuz binlerce kişiden birini de siz sevindirebilirsiniz. Veya daha büyük sevinçler için gönlünüzden ne gelirse...

Bağışlarınız iyilik olsun, sevinç olsun, neşe olsun.

ZİYADE OLSUN

Burhan Ersoy

Vakıflar Genel Müdürü''

Sen de bir iyilik yap! 17 TL ile bir kişiyi sevindirebilirsiniz

Sen de bir iyilik yap! 17 TL ile bir kişiyi sevindirebilirsiniz ile ilgili etiketler Vakıflar Genel Müdürlüğü Eyüp İmareti Burhan Ersoy Ziyade Olsun
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.