Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı! Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik başvuru sonuçları 2022!

Öğretmenlerin merakla beklediği uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı! 3 Ekim'de başvurusu tamamlanan uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sonuçlarının açıklandığı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyuruldu. Peki başvuru sonuçlarına nasıl ulaşabilirim? Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak? Merak edilenleri detaylı bir şekilde haberimizde derledik. İşte tüm merak edilenler...

26 Eylül'den 3 Ekim'e kadar başvurusu yapılan uzman öğretmenlik ve baş öğretmenlik sınavı başvuru sonuçları açıklandı. Açıklanması ardından başvuru sonuçlarını görüntüleyen adaylar, sınavın ne zaman yapılacağını sorgulamaya başladı. Peki uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak? Milli eğitim Bakanlığı başvuru sonuçlarının açıklanması ardından sınav tarihini de ilan etti. İşte detaylar...

Kariyerinde 7 yılını dolduran öğretmenler, Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavlarına girerek mesleğinde unvan alarak yükseliyorlar. 3 Ekim'de başvurusu tamamlanan uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı.

Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı! Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik başvuru sonuçları 2022!

UZMAN ÖĞRETMENLİK VE BAŞ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Yüksek lisans eğitimini tamamlayan öğretmenler, uzman öğretmenlik, doktora eğitimini tamamlayan uzman öğretmenler ise başöğretmenlik için öngörülen yazılı sınavdan muaf tutulacak. Peki sınav ne zaman yapılacak?

UZMAN ÖĞRETMENLİK VE BAŞ ÖĞRETMENLİK SINAVI NE ZAMAN?

MEB uzman öğretmenlik sınavı 19 Kasım'da yapılacak. Sınav sonuçları 12 Aralık 2022 tarihinde duyurulacak.

 

Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı! Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik başvuru sonuçları 2022! ile ilgili etiketler MEB uzman öğretmenlik baş öğretmenlik sınavı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.