Üsküdar Kaymakamlığından her çocuk için 1800 TL çoklu doğum yardımı! İşte başvuru şartları

Üsküdar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çerçevesinde ihtiyacı olan vatandaşlara çoklu doğum yardımı yapılıyor. Bu çerçevede, Üsküdar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çoklu doğum yardımı başvurusunun nasıl yapılacağı büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Üsküdar sosyal yardımlaşma çoklu doğum yardımı başvurusu nasıl yapılır? Üsküdar çoklu doğum yardımı ne kadar? Ayrıntılar haberimizde...

Üsküdar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı hizmet standartları kapsamında, ihtiyacı olan vatandaşlara pek çok alanda maddi destek sağlanıyor. Bu çerçevede çoklu doğum yardımı da Üsküdar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından en çok başvurulan sosyal yardımlar arasında yer alıyor. 

Üsküdar Kaymakamlığından her çocuk için 1800 TL çoklu doğum yardımı! İşte başvuru şartları

ÜSKÜDAR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI ÇOKLU DOĞUM YARDIMI BAŞVURU ŞARTLARI VE BELGELER

Üsküdar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çoklu doğum yardımı başvurusu için eğer ilk defa başvuru yapıyorsanız SYDV başvuru kayıt formu ve Üsküdar kaymakamlığına yardıma ihtiyacınız olduğunu kanıtlayan bir başvuru dilekçesi sunmanız gerekmektedir.

1. SYDV Başvuru Kayıt Formu (İlk defa başvuru yapılıyorsa )

2. Başvuru Dilekçesi 

0-24 aya kadar hayatta olan çocukların her biri için aylık 150 TL (Toplam 1800 TL) NAKDİ DESTEK yapılmaktadır.

Çoklu doğum yardımı başvurusunu doğrudan Üsküdar kaymakamlığı aracılığıyla veya posta yoluyla gerçekleştirebilirsiniz. Üsküdar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı iletişim bilgileri ise şu şekilde:

Adres: Mimar Sinan Mahallesi Doktor Fahri Atabey Caddesi No: 21 Üsküdar / İstanbul
E-Posta: uskudar@istanbul.gov.tr
Telefon: 0216 201 20 21
Fax: 0216 201 20 27

Gerekli belgeleri kuruma ilettikten sonra başvurunun sonuçlandırılma süresi ise en geç 30 gündür.

 

Üsküdar Kaymakamlığından her çocuk için 1800 TL çoklu doğum yardımı! İşte başvuru şartları ile ilgili etiketler Üsküdar kaymakamlığı doğum yardımı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.