Ünsal Ban evinde Ankara Kuşu ile birlikte yakalandı! İkisi de gözaltında! İşte ilk görüntü...

Dün Sulh Ceza hakimliğince ev hapisi kararıyla serbest bırakılan Ünsal Ban hakkında kaçma ve delilleri karartma şüphesiyle savcılığın yapmış olduğu itiraz sonucu yakalama kararı çıkartıldı ve Ban gözaltına alındı. Ünsal Ban’ın evinde 'Ankara Kuşu' hesabının sahibi Oktay Yaşar’ın da olduğu ve birlikle gözaltına alındıkları öğrenildi.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan THK Üniversitesi eski Rektörü Ünsal Ban hakkında, savcılığın itirazı sonucu yakalama kararı çıkarıldı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILMIŞTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltı kararı bulunan Ünsal Ban'ın deniz yoluyla yurt dışına kaçacağı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Ban, Muğla'nın Milas ilçesinde kendisine ait olmayan bir araçla seyir halindeyken polis ekiplerince yakalandı. Boşanma aşamasındaki eşine ait kişisel verileri organize suç örgütü lideri ile paylaşma, tehdit ve şantaj suçlamaları bulununan Ban, Muğla'nın Milas ilçesinden Ankara'ya getirildi.

Ünsal Ban evinde Ankara Kuşu ile birlikte yakalandı! İkisi de gözaltında! İşte ilk görüntü...

Yakalanma anı

ANKARA KUŞU BAN'IN EVİNDEN ÇIKTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı ardından Ban hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Kararın ardından polis ekipleri Ankara Kuşu isimli Twitter hesabının sahibi Oktay Yaşar ile Ban'ı Ban'ın evinde yakaladı. Ekipler Yaşar ile Ban'ı gözaltına aldı.

TAŞKESENLİOĞLU'NU TACİZ EDEN PAYLAŞIMLARI BAN MI YAPTIRIYORDU?

Sedat Peker'den  önce Ankara Kuşu hesabından eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nu taciz eden paylaşımlar atılıyordu. İkilinin birlikte yakalanması akıllara 'Ünsal Ban mı yaptırıyordu?' sorusunu getirdi. 

KAÇMA ŞÜPHESİ DEVAM EDİYOR

Kararda, Ban'ın Muğla'da göçmen kaçakçılığı ve terör örgütü propagandası suçlarından işlem gören Yaşar A. ile birlikte olduğu belirtildi. Ban'ın şoförü Ahmet K.'nın eşi Neslihan K.'nın beyanı, evde yaktıkları evraklarda soruşturma dosyasının genişletebilecek somut olguların bulunduğu, Ban'ın gözaltına alındığı yerde ülkemizde en çok göçmen kaçakçılığının yapıldığı yerde bot ile tatil planladığını söylediği aktarıldı. HTS kayıtlarının dosyaya girmediği ve henüz delillerin toplanmadığı, Ban'ın kaçma ve delilleri yok etme, gizleme şüphesinin gerekçesiyle devam ettiği gerekçesiyle tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkarıldığı ifade edildi.

 

 

Ünsal Ban evinde Ankara Kuşu ile birlikte yakalandı! İkisi de gözaltında! İşte ilk görüntü... ile ilgili etiketler ünsal ban
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.