Salih Memişoğlu'ndan tepki çeken 'cin' paylaşımı

Kamuoyunda Ünlülerin hocası olarak bilinen Salih Memişoğlu'nun Instagram hesabından paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu.

'Bioenerji - Metafizik Uzmanı' olarak tanıtan Salih Memişoğlu, sosyal medya hesabından 'cin' olduğunu iddia ettiği bir görüntü paylaştı. Memişoğlu'nun paylaştığı görüntüler, sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı.

Memişoğlu, paylaştığı videoda, ''Tarafımıza bir takipçimiz tarafından ulaşan bu görüntü dün çekildi. Nedir bu diye soranlar için bir sıfat unsuru kullanarak alan içerisinde gezinen cin olduğunu tespit ettik'' ifadelerini kullandı.

 TEPKİLERİN ARDINDAN YENİ AÇIKLAMA

Salih Memişoğlu'nun paylaşımının ardından bir çok sosyal medya kullanıcısı görüntülere tepki gösterdi. Memişoğlu yeni bir açıklama yaparak "Araştırmalarımız sonucunda, videodaki varlığın sizlerin de tahmin ettiği gibi maymun olduğunu tespit ettik" dedi.

Ünlülerin hocası olarak bilinen ve ‘Azazil: Düğüm' ve ‘Azazil 2: Büyü' filmlerinin mimarı Salih Memişoğlu sık sık televizyonlara çıkarak metafizik konularıyla ilgili hikayeler paylaşıyor.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tarafımıza bir takipçimiz tarafından ulaşan bu görüntü dün çekildi. Hayvan sıfatına bürünmüş CİN olup olmadığını tespit etmeye çalışıyoruz ve konuyla ilgili çalışmalarımız sürüyor ilerleyen günlerde siz takipçilerimiz ve kamoyu ile detayları paylaşacağız... #salihmemişoğlu #salihhoca #cinler #cinleralemi #görünmeyenvarlıklar #ev #mekan #kamoyu #basın #haber #televizyon #medya #sıradışı #paranormalolaylar #esrarengiz #instagram #sosyalmedya #keşfet @kanald @beyaztv @showtv @startv @ulketv @atvturkiye @foxhaber

Salih Memişoğlu (@salihmemisoglu)'in paylaştığı bir gönderi ()

Salih Memişoğlu'ndan tepki çeken 'cin' paylaşımı ile ilgili etiketler Çin Salih Memişoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.