Ünlü zayıflama ve güzellik uzmanı SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında!

Zayıflama ve güzellik uzmanı Meltem Şarkışlalı, 20 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da SuperHaber Instagram hesabı üzerinden canlı yayın yapacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle evde bulunduğumuz bu karantina günlerinde birçok ünlü isim evde kalarak nasıl beslendiğini ve nasıl vakit geçirdiğini Instagram hesabı üzerinden yaptığı canlı yayın ile hayranlarıyla paylaşıyor.

Zayıflama ve güzellik uzmanı Meltem Şarkışlalı da 20 Nisan Pazartesi günü, saat 20:00'da SuperHaber Instagram hesabı üzerinden canlı yayın yapacak.

Canlı yayında zayıflama tüyoları verecek olan Meltem Şarkışlalı, karantina günlerinde alınan kiloların nasıl verileceğini ve duygusal açlık durumunu anlatacağı keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Ünlü zayıflama ve güzellik uzmanı SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında! ile ilgili etiketler SuperHaber Instagram estetik Korona Karantina kilo verme Meltem Şarkışlalı zayıflama güzellik duygusal açlık karantina günleri tedbir önlem duygusal açlık nedir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.