Ünlü şarkıcıyı kızdıran yorum! ''Erik gibisin, kütür kütür...''

Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorduğu soruları yanıtlayan ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, bazı sorular karşısında tepkisini ortaya koymaktan kaçınmadı.

Ev karantinası günlerinde yaptığı paylaşımlarla takipçilerini zaman zaman geriye götüren ve onları gülümsetmeyi başaran Lerzan Mutlu, bu defa da bir soru cevap etkinliği ile takipçileriyle buluştu.

İFŞA ETMEKTEN KAÇINMADI

Kendisine yöneltilen sorular arasından seçtiklerini Instagram sayfasına taşıyan Mutlu, aynı zamanda rahatsız edici yorumları ve soruları da sayfasına taşıdı ve onları ifşa etmekten geri durmadı.

Ünlü şarkıcıyı kızdıran yorum! ''Erik gibisin, kütür kütür...''

LERZAN MUTLU KİMDİR?

Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 İstanbul, Türk şarkıcı ve televizyon sunucusu.

Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 tarihinde, avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak doğdu. Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Koleji'nde bitirdi. 10 yaşındayken babası kalp krizi sonucunda vefat etti. Liseyi bitirdikten sonra İsviçre'de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye'ye geri döndü. Konservatuvar imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nı kazandı. Burayı da yarım bırakarak sahne ve televizyon çalışmalarına başladı.

Diskografi
Albümler
Karabüyü (2001)
Yar Dediğin Arar (2004)
Tam İsabet (2006)
Zirve (2009)

Single'lar
Kibrit (2011)
Oyuncu (2013)
Kahraman (2014)

Klipleri
"Karabüyü"
"Benden Giden Bana Döner"
"Hançer"
"Yar Dediğin Arar"
"Aşk Dediğin Yürek İster"
"Sızım Sızım"
"Bir Numara"
"Kibrit"
"Oyuncu"
"Bir An Bile Düşünmedim"
"Kahraman"

Ünlü şarkıcıyı kızdıran yorum! ''Erik gibisin, kütür kütür...'' ile ilgili etiketler Instagram Lerzan Mutlu Sosyal Medya soru cevap
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.