Ünlü şarkıcı Berkay'ın eşi kolunda servet taşıyor!

 Ünlü şarkıcı Berkay, geçtiğimiz günlerde 300 bin TL değerinde kolyesiyle görüntülenmişti. Şimdi de eşi Özlem Ada Şahin 2 milyon TL'lik saatiyle dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Berkay, geçtiğimiz günlerde 300 bin TL değerindeki kolyesiyle magazingündemine bomba gibi düştü. Şarkıcının ardından bu sefer de eşi Özlem Ada Şahin, lüks saatiyle gündem oldu.

Ünlü şarkıcı Berkay'ın eşi kolunda servet taşıyor!

2 MİLYON TL'LİK SAAT TAKIYOR

Bir güzellik merkezi olan ve sosyal medyadan markalarla iş birliği yapan Özlem Ada Şahin, önceki gün turuncu renkli saatiyle Instagram'dan paylaşım yaptı. Şahin'in Richard Mille marka saatinin fiyatı ise 2 milyon TL... Şimdilerde ailesiyle tatil yapan Özlem Ada Şahin, yeni saatiyle sık sık poz vermedi de ihmal etmiyor.

Ünlü şarkıcı Berkay'ın eşi kolunda servet taşıyor! - Resim : 2

Ünlü şarkıcı Berkay'ın eşi kolunda servet taşıyor! ile ilgili etiketler Berkay Şahin Özlem Ada Şahin şarkıcı Berkay saat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.