Ünlü oyuncuya PKK sorgusu! Hazar Ergüçlü kimdir, nerelidir?

Oyuncu Hazar Ergüçlü PKK belgeselini sosyal medyada yayımlayarak örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle savcı karşısına çıktı. Bir dönem Serenay Sarıkaya ile birlikte Medcezir dizisinde oynadığı Eylül karakteri ile büyük üne kavuştu. Ünlü oyuncu hazar Ergüçlü PKK propagandası yağtığı gerekçesi ile savcı karşına çıktı. Ünlü oyuncu kendisini "Filmi açıp bakmadım bile" şeklinde savundu. Peki Hazar Ergüçlü kimdir, nerelidir? Hazar Ergüçlü gerçekten PKK belgeseli yayınladı mı? Detaylar haber özette...

Oyuncu Hazar Ergüçlü PKK belgeselini sosyal medyada yayımlayarak örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle savcı karşısına çıktı. PKK belgeselini sosyal medyada yayımlama sebebiyle savcı karşısına çıkarılan Hazar Ergüçlü kimdir? Oynadığı dizilerde aldığı rollerle bir anda yıldızı parlayan Hazar Ergüçlü aslen nerelidir ve Hazar Ergüçlü kaç yaşındadır? İşte Hazar Ergüçlü'nün biyografisi ve hayatı. Dizi ve film oyuncusu Hazar Ergüçlü kimdir? PKK belgeselini sosyal medyada yayımlayarak örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle savcı karşısına çıkan Hazar Ergüçlü gerçek yaşı kaçtır ve nerelidir? Hazar Ergüçlü gerçekten PKK belgeseli yayınladı mı? Detaylar haber özette...

hazar_ergAAlA_3

"SOSYAL MEDYADA ÖRGÜT PROPAGANDASI YAPTI" DENİLDİ

Oyuncu Hazar Ergüçlü PKK belgeselini sosyal medyada yayımlayarak örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle savcı karşısına çıktı.

"FİLME AÇIP BAKMADIM"

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne gelen oyuncu, "Bana sosyal medyadan çok fazla kısa film geliyor. Ben de paylaşıyorum. Söz konusu film bir takipçimden geldi. Açıp bakmadım. Bir takipçimin uyarısı üzerine de sildim" dedi. Savcılık da soruşturmayı takipsizlikle sonuçlandırdı.

hazar_ergAAlA_2

SAVCILIK, TAKİPSİZLİKLE SONUÇLANDIRDI...

Savcılık, Hazar Ergüçlü'nün ifadesini aldı ve PKK örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle hakkında başlatılan soruşturmayı takipsizlikle sonuçlandırdı.

SEZEN AKSU'NUN OĞŞU İLE BİRLİKTEYDİ

Yüksek Sosyete'nin Cansu'su Hazar Ergüçlü'yle bir dönem aşk yaşayan Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'in barıştıkları iddia edildi. Hatta ikilinin 34 yaşındaki Özer'in aynı zamanda stüdyo olarak kullandığı Levent'teki evinde buluştuğu da öne sürüldü.

İKİ YIL ÖNCE

24 yaşındaki Ergüçlü ile Özer'in daha önceki dönemde birlikte oldukları, iki yıl önce bir partiden yaptıkları paylaşımla ortaya çıkmıştı. İkilinin birbirlerine bir şans daha verdikleri ancak bu kez temkinli davrandıkları öğrenildi.

İDİL FIRAT KISKANMIŞTI

“Yüksek Sosyete” dizisinde başrol oyuncuları Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü’nün samimi sahneleri, Öztürk ve sosyetik sevgilisi İdil Fırat arasında kriz çıkardı. Engin Öztürk’ün 1 yıllık sevgilisi İdil Fırat, bu sahneleri çok kıskandı. Bu arada Ergüçlü ve Fırat’ın benzerlikleri de dikkatlerden kaçmıyor.

hazar_ergAAlA_1

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

1 Ocak 1992 senesinde dünyaya gelen Hazar Ergüçlü sinema ve dizi oyuncusu olarak mesleğini sürdürmektedir. Hazar Ergüçlü aslen Kıbrıslı’dır.

İlk profesyonel oyunculuk kariyerine Gölgeler ve Suretler adlı sinema ile atan oyuncu Hazar Ergüçlü 2011 yılında itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide Simay Canay karakteri ile ünlenmiştir.

Ardından Star TV ekranlarında yayınlanan MedCezir dizisinde ise Eylül karakterini oynayan Hazar Ergüçlü Yüksek Sosyete dizisi oyuncu kadrosunda yer almıştır.

Hazar Ergüçlü, PKK belgeselini sosyal medyada yayımlayarak örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle savcı karşısına çıkmıştır.

Hazar Ergüçlü nün oynadığı sinema filmleri; Gölgeler ve Suretler, Açlığa Doymak ve Benim Dünyam.

Hazar Ergüçlü nün oynadığı dizi filmler; Analar ve Anneler, Medcezir, Kuzey Güney ve Yüksek Sosyete.

Ünlü oyuncuya PKK sorgusu! Hazar Ergüçlü kimdir, nerelidir? ile ilgili etiketler Hazar Ergüçlü Sosyal Medya savcı pkk belgeseli örgüt propagandası hazar ergüçlü kimdir pkk belgeseli yayınladı mı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.