Ünlü oyuncu, Felipe Melo'ya küfür etti

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçı sonrası, sarı-lacivertlilerin kaptanı Emre Belözoğlu'nu hedef alan bir paylaşım yapan Galatasaraylı eski futbolcu Felipe Melo, oyuncu Ceyhun Fersoy'un kendisine attığı mesajı ifşa etti. Fersoy, söz konusu olayın ardından Melo'dan ve kamuoyundan özür diledi.

Fenerbahçe, dün Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında karşılaştı. Sahadan 3-1 yenik ayrılan sarı-lacivertliler, büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Yaklaşık 23 yıl sonra iç sahada gelen Trabzonspor mağlubiyetinin yankıları sürerken, Fenerbahçe'nin takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun bordo-mavililerin yıldızı Sörloth'la yaşadığı diyalog sonrası yedek kulübesinde kırmızı kart görmesi gündem oldu. 

FERSOY'DAN MELO'YA AĞIR KÜFÜR

Söz konusu görüntüleri sosyal medya hesabından alıntılayarak paylaşan Galatasaraylı eski futbolcu Felipe Melo, geçmiş dönemde de benzer bir şekilde Belözoğlu'nu oyundan attırmış ve gülerek tepki vermişti. O zamandan çekilen fotoğrafını Trabzonspor maçının ardından paylaşan Melo'ya Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy tarafından ağza alınmayacak küfürle tepki geldi.

Melo ise söz konusu mesajı paylaşarak, ''Sanatçı toplumun aynasıdır denir ama bu kendini sanatçı zanneden şahsiyet Türk toplumuna hiç mi hiç yakışmıyor. Takdiri Türk halkına ve canımdan çok sevdiğim Galatasaray taraftarlarına bırakıyorum...'' yazdı.

Ünlü oyuncu, Felipe Melo'ya küfür etti

ÖZÜR DİLEDİ

Fersoy, daha sonra kendisine ait sosyal medya hesabından, ''Beyler maçta sonra maçın gerginliğinden dolayı küfür ettiğim için özür diliyorum...'' yazdı.

Ünlü oyuncu, Felipe Melo'ya küfür etti - Resim : 2

Ünlü oyuncu, Felipe Melo'ya küfür etti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Ceyhun Fersoy küfür hakaret Trabzonspor Emre Belözoğlu Felipe Melo
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.